4 av 6

Veckan som gått tog ik 4 av 6 poöng och det är riktigt bra när man ser att motståndet heter växjö och björklöven, återstår bara att se hur nästa vecka ser ut!

IK har haft ledig helg igen och det känns nog rätt skönt ändå, måste va gutt att avsluta veckan med en, spelmässigt överlägsen seger!

Matchen mot löven var riktigt bra, bland det bästa i Arena Oskarshamn den här säsongen och att Engstrand höll tätt var riktigt vikigt och jätte kul för honom.

Målvakterna denna säsong har fått en hel del kritik, men tycker ändå att det varit befogat! Engstrand är en utmärkt andra målvakt för ett hårt sattsande Oskarshamn men vi behöver en betydligt jämnare och stabilare målvakt om vi ska ligga högre upp nästa säsong!

sponsra IK Oskarshamn!!

/Robin

DERBY!!

KRIG IKVÄLL!!

Det har gått helt okey i den här sösongens derbyn, vinst mot både nybro, växjö och troja senast!

Ikväll är det löökarna som står för motståndet, och det kommer bli tufft! riktigt tufft! Men tänk om vi kunde sätta in en käpp i hjuletpopcornslaget ikväll? tänk om vi kan vinna och allra helst, vinna men samtidigt övertygande!

Allt annat än vinst ikväll kommer jag vara besviken över, vi har ett minst lika starkt lag som Löökers men får in till det där lilla extra + att vi har slarvat alldeles för mycket!

Några från Moore-Support lär höras i lakerdome ikväll och det är med glädje som jag kommer höra dem sjunga sista tonen ikväll när p4 sänder!

Igår möttes två formstarka lag, Borås och Västerås, det blev delad poäng men med en pinne mer till Borås.. Seriöst nu, vi kommer inte komma till PlayOff men!! kan vi inte bara vinna ikväll så vi slipper spekulationer om kval neråt, kval neråt har inte ens funnits i mina tankar och finns fortfarande inte!!

Alla Älskar IKO nu kör vi!

//Robin

Luften tog slut!

Rädda IK Oskarshamn genom att helt kostnadsfritt anmäla sig till svenska spel! helt gratis!! gör detta vi iko:s hemsida NU!!

Luften tog slut ur mina IKO lungor när västerås matchen var över,, jag var riktigt besviken och ledsen att jag inte visste vad jag skulle göra! Därför har jag heller inte haft orken att blogga, flyttade visserligen igår och hade inte så mycket tid. men ändå!

Nu har luften börjat komma tillbaka igen, ser fram emot nästa hemmamatch som bara den på fredag! =) då finns jag förhoppningsvis också på plats!

Malmö fortsätter att torska.. och tänk om IKO skulle ta sig förbi malmö gänget innan säsongen är slut!! tänk bara känslan! M.Johansson ville ta ett lag till Elitserien och valde malmö före moderklubben.. tänk då om IKO slår honom på fingrarna och går om! drömma kan man!!!

ska bli bättring på inläggen framöver, det lovar jag!!

23 - 10

Nej det blev ingen tredje raka seger för IKO mot Västerås den här säsongen!

Men det var en jämn match måste jag säga, men IKO blandade och gav precis som det alltid sett ut den här säsongen, tredje perioden var riktigt bra av IKO, första och andra kom vi inte upp i den kapaciteten tyvärr, kanske några enstaka gånger.

Vi pressade på rätt bra i deras zon, när vi väl kom in. Men att vi alltid försöker på samma kant (vänster) hela tiden gör mig riktigt frustrerad och förbannad. Vad tänker Challe med? Precis som Boorken sa så läste VIK inspelet efter bara 5minuter men Challe verkar tro att det bara är att köra på.. förstår inte riktigt!

Powerplay spelet var under all kritik, backarna fick ju knappt röra pucken när vi väl var i zon, förutom i sista när vi också får in en puck, då krypmte vi deras box oredentligt och utdelningen kom..!

23-10 där har vi en riktigt dålig statisk! IK Oskarshamn har gjort 23powerplay mål men släppt in 10mål när vi själva har haft Powerplay.. 10mål!! tre-fyra stycken av de 10målen har också varit direkt avgörande..
t.ex Troja borta, Leksand hemma, Borås borta och nu Västerås hemma...

Tycker ändå riktigt synd om laget idag, lider nästan med dom, kanske för att man själv lider av att se sådana här riktigt tunga förluster!


Säsongens tredje seger?!

Idag kan iko slå Västerås för tredje gången den här säsongen!

Tydligen är VIK bäst i serien i powerplay, som ni vet är inte IKO lika bra, känns inte ens tryggt när vi har powerplay! alldeles för många puckar som glidit in i baken när vi har haft PP!! Boxplayet är vi sämt i serien i också så snälla IKO håll er ifrån utv, båset idag!

match start 15:00!!

Engstrand
är just nu första målvakt känns det som, och jag tycker att det är helt rätt, tycker inte att Lundell tagit chansen när han väl har fått den och han var ju inte någon super målvakt i div1 tidigare under säsongen.

Jag tycker att det ska bli roligast att få se Andreas Valdix på isen igen, han är en nyckel spelare och personligen tror jag att IKO legat högre upp om han inte dragit på sig den där skadan.

mitt tips: 3-1

Kämpa IKO!

//Robin

Resultat av kvällens omgångar

Behöver inte säga så mycket, Nybro överraskade, Almtuna ligger på samma poäng som Mora, och Malmö är tillbaka där dem va innan tränar bytet. Får ju inte glömma att Växjö kan tappa tredje platsen!

Resultat, Kvällens matcher


Valdix tillbaka!

Andreas Valdix! Äntligen!!!

Inför säsongen sades det att Valdix tillsammans med OP skulle leda IKO till PlayOff!

OP har inte uppnått förväntningarna och Valdix har gått skadad, men nu äntligen är han tillbaka. Jag tror att det kommer betyda riktigt mycket för laget att han får komma in igen!

Sitter och kollar på Malmö - Bofors, sista perioden nu och fortfarande 0-0. Malmö är för stunden det bättre laget men sett över hela matchen är det ett rättvist resultat, Bofors spelar aggresivt och respektlöst och precis som kommentatorerna sa så har Malmö tappat lite av sin respekt till de andra lagen då man vet att Malmö är långt ifrån oslagbara!

Nu kom 0-1 till Bofors!!!

Riktigt pepp inför imorgon också, ska bli gött att få sätta sig i soffan, öppna en kall och njuta av matchen!!

Antalet besökare på sidan har ökat ordentligt vilket är riktigt riktigt kul! hoppas att ännu fler hittar hit, och kom gärna med åsikter, kritik eller om du bara känner för att skriva av dig lite!

kvällens resultat kommer senare!

//Robin

Fredagens Matcher!

Sitter mitt i all packning här nu, väntar på HockeyAllsvenskans omgång ikväll, som bekant spelar IKO inte förrens imorgon!

Men ändå intressanta matcher ikväll, tv matchen mellan Malmö och Bofors ikväll är defenetivt inte den hetaste.. Leksand mot löökarna kan gå precis hur som hellst!!

Det märks tydligt att det börjar närma sej säsongsavslutning, på något sätt känns det redan som att IKO inte sneglar på den åtråvärda 7:e platsen, sen att det näst intill också är omöjligt gör ju sitt!
Jag tycker att det ska bli riktigt intressant vart spelarna sticker nästa säsong, hört att en del av spelarna vill utomlands.. Eetu Qvist kommer bli riktigt svår att få behålla skulle jag tro, och försvinner han har vi en riktigt bra spelare att behöva ersätta!

Frågan är om någon av de andra finnarna verkligen får förslag på nytt kontrakt, OP har ju inte kommit upp i den kapacitet han tydligen sitter på, samtidigt är ju Dag Larsson nöjd med vad finnarna presterat så skulle ju inte förvåna mej allt för mycket om alla finnar var kvar,, utom Eetu då..
Vad gäller finnarna är jag kritisk till om de kommit in ordentligt i truppen? kanske känner sig lite utanför, detta är självklart bara spekulationer men ändå!!

Ryktet om Challe Franzén har jag en pålitlig källa att ryktet kan stämma, tänker inte skriva mer om det eftersom att det i mina ögon är rätt känsligt! Är det sant blir man förbannad men personligen tycker jag inte att detta är något man ska spekulera i och inte höjja rösten alldeles för mycket vore ju tråkigt om Challe blir ihågkommen som det menar jag.. vem vet han kanske står i båset nästa år?!

Kvällens matcher:

Kvällens matcher 16/1-09

Jocke Fagervall + ett tack

Som alla fans redan vet är Jocke ett väldigt intressant namn.

OT skriver att han är drömmarnas man att föra IKO laget mot betydligt fler segrar nästa säsong!

Personligen tyckte (läs tycker) jag mycket om Fagervall,  sedan blev man ju riktigt sur när han går till Växjö men visst han är ju välkomen hit igen och vad jag vet trivdes han faktiskt här, riktigt mycket också men det är ju bara spekulationer!

Ledighet för IKO spelarna idag, för alla utom Ekbom, Ekbom som förövrigt men i skymundan för Tedenbys läckra mål gjorde en bra match!! Hoppas faktiskt för hans skull att han får fortsätta i Hv, vi har backar som ska kunna ta hans plats och med tanke på hans smäll mot Engstrand senaste matchen kanske han inte trivs i IKO dressen(ironi) hehe.

Vill bara tacka Alexander Bergström som idag länkade till min blogg, hoppas att alla ni som kommit hit och kikat in fortsätter läsa bloggen trots ett för tillfället dåligt uppdaterande p.g.a tenta plugg!

Snart är det fredag, vilket betyder matcher i HockeyAllsvenskan dock inte för IKO som spelar tv-match på lördag! då blir det en pilsner framför tv:n till sköna ljuvliga stämmor från Moore-Support,,,  hjärtat säger att IKO tar sig till Playoff men hjärnan säger nej nej nej, dock tycker jag att det ska bli riktigt kul med IK kronan när IKO ställs mot svårspelade Huddinge på alla hjärtans dag, och med tanke på ekonomin i IKO tycker jag nästan att det är SKANDAL att inte bryta rekordet i Arenan! jag menar! det är en gratis match! ta med dig flickvännen och pojkvännen och alla ni håller kära, jag ska dra med mej näst intill alla jag känner + lite till, gå på matchen!!!!

Sen vill jag gärna skriva att alla ska storma Arenan på lördag också, men det känns fel då jag inte ens gör det själv, jag är ingen som bidragit med mycket pengar till klubben den här säsongen men det är inte så konstigt då jag bor på andra sidan Sverige, dock har jag gått på så många matcher jag kunnat, vid vissa tillfället även åkt till Oskarshamn bara för att det är ishockey, stannat i Oskarshamn och skolkat från skolan bara för att kunna se en IK match..

nästa match som jag är i Arenan är förhoppningsvis mot Löven.. den helgen sker även intervjun som legat och lurat ett tag förhoppningsvis!Vi älskar IK!

kom med åsikter, vad vill du ha sagt!?! kommentera eller mejla till ik-oskarshamn@live.se

Besvikelsen lagt sig

Fortfarande e man ju besviken över resultatet igår men får glädjas åt Nybros förlust istället!

Mycket som händer i IKO nu, hörde senast idag att Emil Ekblad nästan är klar för IKO nästa säsong, Dag vill iallafall ha honom det har han sjävl sagt, men sist jag vet så trivdes väl Emil riktigt bra utomlands + att han gjort mycket poäng.

Personligen vill jag nog ha kvar de flesta av spelarna nästa säsong, Bergström, Gynge, Jadeland, Eetu, Petri, Ragnar, Olheden, Engstrand(andra målvakt), Nybeck, Alexander, Lennartsson, Valdix, Gustavsson är spelare som jag mer än gärna ser i IKO 09/10

Trots Engstrands super match förra matchen behöver vi en riktigt bra målvakt, självklart vore Timo "lejonet" Leinonen ett riktigt kap då vi redan känner till hans kvaliteér!

Kvällens överraskning är Malmös straff seger över Lökarna, vända 3-1 till 3-4 på bortaplan.. kanske har det lossnat för Percys pågar? kom förresten ihåg när just "Percys pågar" gick på tv:n haha vad tänkte dom där egentligen?!

Längtar redan till lördag, då blir det match igen!! KÄMPA IKO


-

Borås borta, tv

Besviken!!

Riktigt riktigt besviken är jag efter den här matchen.. men ändå inte förvånad?.. vart finns glöden? idag kan vi inte skylla på varken dommaren eller motståndarlaget!

Matchen blev en riktig flopp tycker jag. Spelar ingen roll att Boorken säger att IKO spelar bra, tycker dock att försvars spelet är riktigt bra många stunder i matchen. Vi följer även matchplanen att grisa ner första perioden, men sen då?

Efter första perren, 0-0 satt jag och tänkte att nu, nu kommer vi ut som ett nytt lag och chockar hela jäkla Sverige.. önskedröm från min sida och istället för att IKO skulle växa in i matchen gjorde Borås detta.

1-1 efter två perioder och fortfarande lite, jag säger litet övertag för oss, skulle vi sätta mer press på dem och verkligen våga spela vårt spel som vi gjorde mot Troja så hade vi också vunnit matchen, det är jag helt övertygad om! Robin Rahm i Borås målet såg inte helt stabil ut till skillnad mot Engstrand som gör en toppen match, bland det bästa jag sett honom faktiskt! Synd bara att IKO inte ger honom en seger.. nej usch det här var inget roligt!

Petri försöker göra en "Nybeck" genom att ta en liten fajt och ge deras Frölunda lån en rak höger.. tyvärr var det ingen annan i IKO som ville ta samma skit vilket faktiskt avgör den här matchen!
Sen är passningen från Eetu helt sjuk.. ren elitserie klass där!

Bäst i IKO:
Christian Engstrand (utan konkurrens)

//Robin


-

Ny vecka 2 matcher!

Denna vecka präglas av två IKO matcher, personligen tycker jag att det låter som ett hyffsat schema.. båda matcherna visas på tv4 sport.. samtliga 4 sport matcher har IKO vunnit, vilket känns extra roligt.

Borta i Borås imorgon, här på västkusten är det ett riktigt riktigt skit väder denna dag, Oskarshamn får mer än gärna ta med sej en ljusglimt hit så att man inte blir lika butter.

Angående bloggen så hoppas jag att den får ett ordentligt uppryck här snart, en exklusiv intervju ligger till hands vilket gör mej riktigt glad.. fler bilder som jag sjävl tagit kommer förhoppningsvis komma upp också. Lite svårt nu när man inte är bosatt i Oskarshamn utan andra sidan Sverige. men första februari går flyttlasset till hemstaden igen då kommer det bli bättre! tro mig!

OBS!! redan nu går det tydligen att ställa frågor till Dag Larsson..ska bli väldigt intressant hur stort intresset kommer vara.. hoppas på stort!!

14 lag i Elitserien har det varit en lång debatt nu ett tag, själv tycker jag att det skulle vara befriande om det utökades lite där uppe, dels för att Eltiserien blir roligare + att vi kanske slipper lag som Leksand (malmö) som har ett antal miljoner att lägga på sin spelarbudget, samt att det enligt mig alltid ska vara sååååå synd om stackars Malmö och Leksand varje år som de missar Elitserien, jag menar.. de har på pappret lag som ska kunna slåss om slutspels plats i Elitserien, ändå tar de sig inte upp, konstigt tycker jag! Nej tacka jag lag som: Björklöven, Västerås, Oskarshamn.. det är lag som verkligen platser i den här serien varken överlägsna eller botten träsk

se bara förra året, Leksand drar in självaste Ed Belfour, han kostade väl mer än hela vår spelarbudget tillsamans =S ändå släppte han t.ex. rätt enkla mål mot IKO.. ett IKO som vann med 3-2 sudden, Leksand hade inte en chans i kvalserien.. däremot en 17åring i brynäs, Jakob Markström, han går in och räddar kvar brynäs.. vem vet hade Eddie Läck stått hela serien + kvalserien kanske vi sluppit Leksand 08/09

NU: CHATTA MED DAG LARSSON
http://barometern.se

//Robin

Söndags matcher!

Riktigt fint tifo inne i Kinnarps Arena igår!

Ikväll har det varit 3 matcher i HockeyAllsvenskan.. det som intresserade mej mest ikväll var om Malmö skulle kunna bryta sin negativa trend eller inte.

IKO spelade inte ikväll men på tisdag är det dags igen! Borås borta, inte någon självklar seger egentligen, dels för att det inte finns något lag som kan på förhand kalla sig vinnare.. IKO kan verkligen inte kalla sig vinnare inför denna match även om vi fans mer än gärna skulle vilja säga det.. eftersom att Borås är ett av alla lag som IKO SKA slå.. därför kräver jag nästan en seger.. det gör jag faktiskt!

När Leksand hade sin invation i Borås tidigare under säsongen med ett X antal tokiga masar och allt vad dom kallar sig de där dalmasarna/södra Sveriges olika hörn.. jaa då var jag iallafall på plats.. Borås gjorde en riktigt bra match faktiskt och stod upp ungefär lika länge som IKO gjorde sist mot Leksand, det var en bra match!

Var även på plats när IKO var i Borås första gången den här säsongen, då vi tog hem vår första tre poängare! Såg verkligen lyckan i spelarna när slutsignalen gick efter den matchen.. jag var lika lycklig jag! Trots att det faktiskt inte var någon vidar ebra match.. Nu är vi där igen, match mot Borås.. det kommer vara två lag som verkligen vill vinna, den som vill mest drar även sista strået och vinner.. undra vem som ställs i mål och om Daggen står i båset.

Kvällens resultat:

Malmö fortsätter sin negativa trend, aj aj aj..


-

Ledigt!

Idag har spelarna i IK Osakrshamn ledigt, på något sätt tycker jag att detta korta match uppehållet inte kommer så vidare lägligt, IK verkar vara inne i en positiv trend nu, vinst mot Malmö, sent avgörande mot Leksand och nu sist, seger mot Troja efter en rejäl upphämtning.

Idag är det för övrigt spel i Elitserien, Hv71 möter färjestad och klacken har förberätt ett rejält tifo.. kostnad 20.000 papp!! det som gör mej lycklig över att ha en supporterklubb som Moore-Support är att de hade skänkt vartenda krona av de 20.000 de tänkt göra tifo med till IK Oskarshamn. Det är en riktigt supporterklubb det!

På sista tiden har det varit rejält svängt för Moore-Support, "betydande" medlemar har stuckigt för att sedan vara kvar.. mötet med IKO:s Lundin och Larsson gav inte den effekten de hoppats på, då endast ett fåtal av de som var närvarande stod upp för sina åsikter ordentligt.

Hoppas iallafall att det löser sig för just nu behövs klacken och inte bara den utan all övrig publik i hallen behövs nu.. Bergström skrev i sin blogg att han "rös i hela kroppen" när hela hallen applåderade in sina hjältar på isen inför tredje perioden! kanske var det dessa applåder som gjorde att det blev 5-3 istället för 4-4. kanske? eller kanske inte.. man vet inte, men publiken engarerar lika mycket som IK Oskarshamn gör. glöm inte det!

//Robin

Årets vändning!

-

IK Oskarshamn!!! detta var då klart säsongens vändning!


Satt på biblioteket och pluggade, hade blivit lovad att få online rapport direkt från matchen, hade väl hoppats på en riktigt sms bombning men telefonen var helt död första halvtimmen så jag drar hem istället, speciellt när jag fick reda på att Trolle stod för Malmö ikväll. Tar för givet att det står 0-0 eftersom att telefonen varit död men inte!! 1-3 och hade stått 0-3 efter tio minuter! helt rasande slänger jag mej på mobil telefonen utan något svar i andra änden!! Med förtvivlan och ett tok rött ansikte, speciellt när Petri drar på sig 5+20 och en straff! då trodde jag att även denna match var över!

Men INTE, drar på radion och har all uppdatering man kan ha, 2-3 blir 3-3 och 4-3 innan andra perioden är slut! så förbaskat skööönt!! blir till sist 6-4 och det dansas polka hemma hos mej just nu!!

På radion lät det som ett riktigt bra drag på läktar plats, så någon sitt-strejk från MS sida kan inte ha funnits.. bra det även om jag förstår budskapet!

Fick nu en liten uppdatering från min polare på plats, enligt honom var inte IKO så dåliga i första perioden som man kan tro, vi hade ribbskott precis i början och bud på första målet.. enligt honom kändes Engstrand ostabil, Troja bara slängde in puckarna och fick returer.. inte bra!!! tydligen totalt borta i korvkön under straffen också.. 4-1 ett dar och jag tror vändningen hade uteblivit.. men Challe ville ha kvar honom i målet, kan dock diskuteras!!

viktigt seger idag iallafall, kul att vi kanske gör livet lite surare för trojanerna!!

//Robin

Trojanska hästen hemma

ÅTERHÄMTNING

IK Oskarshamn måste upp i minst samma kapacitet som mot Leksand här nu senast, glöm de 10 sista minutrarna och kör gärnet. Enligt Challe är tydligen första målet väldigt viktigt för årets upplaga av IK Oskarshamn, så släpper vi första kan alla lika väl gå hem? känns så när han pratar iallafall!

Se därför till som publik att höras som aldrig förr, jag vet inte men på nått sätt saknar jag trumman lite den kunde få fart på både spelare och publik.. samtidigt tycker jag att Moore-Support tagit ett riktigt häst-kliv denna säsong, det känns mer proffsiga än tidigare.

som sagt troja ikväll och det är inget lätt uppgift, de har 10poäng fler än oss och ligger därför där dom ligger helt rättvist.. själv tror och vet jag att IKO har en högre kapacitet än troja, bara att Challe inte fått tummen ur röven och verkligen visa den och ta fram den hos spelarna. Att i början av säsongen börja tjaffsa om att publiken sviker o bla bla tror jag kan vara ett starkt bidrag till vart vi ligger.. undrar verkligen hur många av spelarna som VILL vara kvar nästa säsong.. kanske Pierre Gustavsson.. men det är för att han är så blåögd och kär i sitt IK Oskarshamn.. precis sånna spelare som vi behöver.. inga finska andra ligan spelare som aldrig hört talas om Oskarshamn.

Jäkligt skönt att Olheden är tillbaka, han är en viktigt kugge trots sin skara målskörd!

sist, grattis Petri Tähtisalo faderskapet!

-

Torsdag kväll

Inte några överraskningar i Elitserien idag, konstigt nog..

Igår fick IK Oskarshamn stryk av Leksand med 5-1, alla IKO fans känner nog ungefär som jag, vi hade kunnat vinna!!

Efter matchen visades en banderoll tillägnat Challe Franzén, och den var väl rätt befogad faktiskt, banderollen hade inget med Leksands matchen att göra och den visades upp trots IKO:s seger mot Malmö, vilket är ett tecken på att fansen är väldigt bekymmrade över föreningens situtaion.

Dag Larsson går ut innan säsongen och säger att IK Oskarshamn måste gå till Playoff säsongen 08/09 annars är en degradering alá Nyköping näst intill obligatoriskt.
samma Dag går ut och säger att IKO ska ta sig till kvalserien utan playoff... på så sätt fick han både sponsorer och publik att dregla och drömma om ett IKO i kvalserien.

Nu kommer vi med störst sannolikhet att missa playoff, om det blir degradering eller inte återstår och se, i dessa finanskris tider känns det faktiskt som att det kommer gå åt helvete.. samtidigt som kan hoppas att hockeyligan eller vilka det nu är som bestämmer har överseénde över att det faktiskt råder "ekonomisk kris" i hela världen och ger IKO dispans ännu ett år..

eller ska vi rent av faktiskt spela div1 hockey nästa säsong, på ett sätt kan jag känna att det kan vara nödvändigt, kanske kan vi få en nmy start i hela föreningen och kanske behövs det?

samtidigt, går IKO till div1 så kommer alla skita i hockeyn och sattsa stenhårt på bandyn istället,, fatta vilken mardröm det skulle vara.. usch!!

//Robin

Leksand!

Såhär ett antal timmar efter matchen! Ja då känns det faktiskt mer depp än någonsin!

hade någon sagt till mej att IK Oskarshamn skulle förlora mot Leksand med 5-1 hade jag inte ryckt nämnvärt på axlarna, men ikväll såg 5-1 väldigt väldigt avlägset ut!

Jag måste påpeka att jag inte sett matchen med egna ögon och kan därför inte bedömma olika spelares prestationer! Men hörde från folk efter första perioden att IKO faktiskt pressade Leksand, att IKO faktiskt var det bättre laget.. på radion sa dem att IKO faktiskt ledde helt välförtjänt.. de ledde helt välförtjänt fram till att det blev 1-1

När det blev 1-1 tog enligt Radioreportenm, Leksand över matchen mer och mer och det var tack vare en viss Engstrand att IKO faktiskt hade 1-1 i paus inför tredje

då kände jag att detta kanske kan lösa sig, fortfarande utan att ha sett matchen så fanns ju hoppet kvar.. att IKO kunde ta åtminstånde 1 eller 2 poäng från serieledaren, men icke.. 1-2 precis som Troja borta, med en man mer på plan och precis som sist uppe i Leksand 3mål i baken när vi hade PP, personligen är det faktiskt inte okey oavsett om det är Leksand eller Nybros fula viking på motståndarnas tröjjor!

1-2 blev snabbt 1-5 och plötsligt har Leksand vunnit en betryggande seger,, vilket stör mej så sjukt jäkla mycket att jag bara ville gå och lägga mig!

På fredag blir det kraft tag mot tomtenissarna från Ljungby, vi ska väl inte låta en till Häst slå oss i tre raka matcher, räckte med den blommiga dalahästen!

//Robin

-

Seger för Löven! Surt

Jepp det blev en seger för björklöven idag mot AIK.. lite överraskande i mina ögon eftersom att AIK slog löökarna förra veckan. En seger som inte är bra för IK om man nu ska försöka in i det sista att nå playoff..

Det är säkert många som har gett upp playoff platsen, delvis även jag samtidigt som det "bara" är 10 poäng upp.. det blir svårt, jävligt svårt för att vara snäll men om IK Oskarshamn vill så kan det gå, alla som sett dem denna säsong vet precis vad jag pratar om, Malmö matchen hemma var riktigt najs Växjö hemma också.. eller när vi spöade Mariestad hemma det var också riktigt skönt och en stabil seger.. det är så vi ska spela mot bottenlagen.. tyvärr ingår vi i den kategorin "bottenlaget Oskarshamn" om man nu ska tro på vad aftonbladet skriver

IKO kommer inte vara något bottenlag när serien är slut men heller inget topplag.. kanske ett mittenlag! en sjundeplats duger för mej, mer än så behöver vi inte.

Rädda IK Oskarshamn åk till hallen på Onsdag och ta med dej dina bästa vänner.. det är gullegull vi möter vilket bör dra lite publik!

kommentera gärna.. har ni något nytt att säga.. säg till

ik-oskarshamn@live.se

En ny IKO blogg

Jag är så sjukt trött på dessa IK Oskarshamns bloggar som fans skriver.. eftersom att d aldrig uppdateras.. detta är iallafall en helt ny blogg, från ett fans som för tillfället bor i Göteborg, bloggen kommer uppdateras varje dag med start redan imorgon!

Eftersom att jag inte kan gå på varje IKO match av förklarliga skäl, kommer ja kanske inte kunna ge bästa match bilden ur mina ögon setts.. men men ska försöka så gott jag kan!

välkommna till IKOskarshamn.blogg.se

//Robin

RSS 2.0
annonser: