Torsdag kväll

Inte några överraskningar i Elitserien idag, konstigt nog..

Igår fick IK Oskarshamn stryk av Leksand med 5-1, alla IKO fans känner nog ungefär som jag, vi hade kunnat vinna!!

Efter matchen visades en banderoll tillägnat Challe Franzén, och den var väl rätt befogad faktiskt, banderollen hade inget med Leksands matchen att göra och den visades upp trots IKO:s seger mot Malmö, vilket är ett tecken på att fansen är väldigt bekymmrade över föreningens situtaion.

Dag Larsson går ut innan säsongen och säger att IK Oskarshamn måste gå till Playoff säsongen 08/09 annars är en degradering alá Nyköping näst intill obligatoriskt.
samma Dag går ut och säger att IKO ska ta sig till kvalserien utan playoff... på så sätt fick han både sponsorer och publik att dregla och drömma om ett IKO i kvalserien.

Nu kommer vi med störst sannolikhet att missa playoff, om det blir degradering eller inte återstår och se, i dessa finanskris tider känns det faktiskt som att det kommer gå åt helvete.. samtidigt som kan hoppas att hockeyligan eller vilka det nu är som bestämmer har överseénde över att det faktiskt råder "ekonomisk kris" i hela världen och ger IKO dispans ännu ett år..

eller ska vi rent av faktiskt spela div1 hockey nästa säsong, på ett sätt kan jag känna att det kan vara nödvändigt, kanske kan vi få en nmy start i hela föreningen och kanske behövs det?

samtidigt, går IKO till div1 så kommer alla skita i hockeyn och sattsa stenhårt på bandyn istället,, fatta vilken mardröm det skulle vara.. usch!!

//Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: