Lördag

På IK:s hemsida finns nu spelarnas tröjnummer kommande säsong. Men det har ni nog inte missat.
Jag får alltid för mig att jag ska sitta och plugga så jag kan samtliga spelares nummer, men som alltid blir det inte riktigt så. Men till premiären hoppas jag kunna samtilga nummer ändå.

mrmadhawk.se ska idag (fredag) ge samtliga av IK:s nyförvärv ett betyg på 1 till 5. Kan bli intressant och säkerligen läsvärt.

Förbannat tråkigt det här med Victor Sjödin förresten. Kan inte vara kul att behöva operera sig såhär precis innan säsongsstart. Han har blivit rätt ifrågasatt över att han ens skrivit på för en ny klubb med vetskap om att han är skadad. Om det nu är så vet jag inte. Men jag tror inte det, kan inte tänka mej att en spelare skriver på för en ny klubb och sedan säger att han måste vara borta ett X antal månader pga skada. Handlar snarare om otur med dålig timing.

Gött att han fick en tid för operation relativt tidigt. Han har ju faktiskt redan gjort sig ett namn i IK-tröjan och det är många som verkligen hoppas på honom.

En annan kille som jag verkligen hoppas på är ju Tobbe Holm. Vilken kille när han var här, fick verkligen igång publiken, vilket i sin tur fick igång laget.

Johan Ryno hoppas jag verkligen har mognat till sig. Han höll pucken liiite förlänge när han var här sist.

Stefan P ska vinna skytteligan

Gråhns ska vinna assistligan

De andra nya killarna har jag inte så stor koll på faktiskt.


Snart bara en vecka kvar till ispremiär, ser fram emot detta nu!


Början på något nytt

Sanrt är det dags för en ny säsong i IK:s historia.

Fy fan vad jag hoppas på att den blir bra, jävligt bra. Mina förväntningar är faktiskt skyhöga. Missad PlayOff är ett misslyckande.

Vilken cirkus detta har blivit förresten. Inför fjolåret stod Salo och sa att vi skulle "köra över Leksand" i vår första träningsmatch. Han höll vad han lovade. Förlorade inte en enda träningsmatch. Serien drog igång och vi torska med uddamålet i första matchen..

Efter en rad uddamålsförluster tappade styrelsen tålamodet. Tommy Salo avgick. Bloggen bjöd på en exklusivintervju med Löjjan som sedan dess har börjat blogga här på ikoskarshamn.blogg.se

Klubben tappade en massa trogen publik och vi var sedan länge redan klara för ett negativt kval. Ett kval som fick oss att kastas mellan hopp och förtvivlan. Herregud, intresset för IK Oskarshamn under kvalserien ökade rejält. Från att ha varit den tråkigaste säsongen i historien så började alla snacka hockey igen. Alla.

Vi gör det som ingen trodde att vi skulle klara av. Vi gick och vann den där förbannade jävla kvalserien (ursäkta ordspråket) men vi vann hela skiten. Glädjetårar rann från såväl spelares som fans kinder. Vi hade klarat det.

Tommy Salo som drog ner oss i kvalserien kommer pånytt in i klubben. Nu som klubbchef och han ger oss en Silly Season som vi bara kunnat drömma om. Det började med att några spelare som inte direkt fått någon att lyfta på ögonbrynen, signade för ett nytt kontrakt. Vi bokstavligt skrek efter bättre spelare men det var helt dött.

Men.. in kommer Stefan Pettersson, Stefan Gråhns och Johan Ryno. Från ingenstans dyker de upp. In kommer också publikfavoriten Tobias Holm och Bofors publikfavorit Victor Sjödin...

Tre månader efter det att vi hade folkfest i Oskarshamn och spelare blir så glada att de fajtas med krogvakter så står vi nu inför något nytt. En början på något nytt.

Jag vet inte om det bara är jag, men jag får känslan av att det var grymt längesen man faktiskt på riktigt, tror att vi kan ta oss till PlayOff. Ja, jag begär nästan att vi ska gå till PlayOff.

Ser fram emot det här nu.. Längtar till de första matcherna, IK har precis vunnit tre sköna poäng. Man kommer ut från den kalla ishallen och möts av varma härliga höstvindar...

Nu är det snart hockeysäsong igen mina vänner. Håll ut!


//Robin


Ny supporterklubb

Kan ju börja med att förklara att updatering är dålig här på bloggen beror på sommarvärmen tidsbrist och att inte ett skit verkar hända i föreningen just nu.

Nu har de dock blivit officiellt det jag har haft på känn en längre tid att en ny supporterförening ska bildas. Jag har själv blivit tillfrågad från IKO ledningen om att vara med och driva på något tyvärr har jag ingen möjlighet till det då vi får vårt första barn i början av oktober och det lär ta upp en hel del tid =)

Däremot är jag väldigt glad över att andra vill starta upp något nytt och seriöst igen.
Det ska bli väldigt intresant att se vilka som är drivande och vilka som ingår i den nya? styrelsen.
Är det samma personer som drev MS eller är det helt nytt folk.
Jag hoppas på det sistnämnda inget ont om någon men ska det bli nytt och lockande för utomstånde så krävs nytt blod i klacken och framförallt styrelsen också.
Jag tror och vill verkligen att det ska bli bra. Jag kommer också att ge det en chans och vara med i den mån jag kan.
Samtidigt finns det en liten oro för att de ska bli samma på sikt som det varit.
Men det återstår att se upp till bevis nu bara!.

Go sommar på er alla snart smäller det i hallen igen =)


(läste nyss på svenskafans att det är en helt ny styrelse, bra) 


// Löjjan

RSS 2.0
annonser: