Silly Season, dött? Final på fredag

Nej det händer inte mycket just nu.. lite rykten hit och dit. samtidigt som jag blir allt mer och mer säker på att Berget drar till Växjö, om de vill ha honom?

Läste i Nyheterna idag att Challe + son fortfarande inte fått något erbjudande någon annanstans och att sonen flyttat hem till pappa. De blir nog ett bra radarpar de där killarna, nere i Rumänien och pappa fixar så att sin käre son får spela i samma lag som han coachar =)

Kanske e lite taskig nu, men har brist på att skriva om något annat, vad händer?! Kommer Ljungqvist? Stannar Valdix, Gynge och Ville Vesa?.. kommer Emil Ekblad tillbaka?

Det är mycket spekulationer nu som inte kommer vara slut förrens iallafalla kvalserien spelat färdigt..

Nu på morgonen har jag fixat två biljetter (på något mirakulöst sätt) till Final nummer 3 uppe i Jkpg, ska bli jäkligt roligt!!!

//Robin

Silly Season, Salo + Lejonet = sant?

Går inte en dag utan att jag tänker på hockeyn!! följer samtliga kvalserie omgångar + slutspelshockeyn.. Det är nu hockeyn är som roligast, trots att IK Oskarshamn är utslaget!

Det har hittils kommit in 3nya ansikten i klubben..

Tränaren Tommy Salo samt Fystränaren Lars Ahlqvist

Spelare: backen, Simon Eliasson.

Det kommer hända en hel del runt laget i slutet på den här veckan och sedan nästa vecka.. Gynge har fått ett förslag som näst intill är en kopia från förra kontraktet... Bergström trivs i laget och föreningen men inte så mycket i stan, precis som man kan läsa i intervjun för några veckor sedan.

Allt detta är inget nytt för er som läser bloggen så därför tänkte jag dra in lite egna tankar nu..

Joo, för det första hoppas jag att både Gynge och Bergström stannar, de är två pålitliga poängspelareoch behövs i laget för att kanske visa de nya spelarna som kommer in.

Sedan vill jag ha kvar Ville Vesa + Petri, tror att de kan få sig ett lyft nästa säsong och verkligen visa vilka de är.. sedan vore det ju inte fel med den där andra finnen, från Asplöven som snittat 2poäng/match..in med honom och sedan Berget och Ville så tror jag att vi snart kan ha en första femma på G..

Juniorerna vet jag för lite om för att ha en uppfattning av vilka som kan ta en plats.. men Pierre är ju mitt första val från det laget.. På tal om J20 förresten, såg första matchen mot Borås, fy så tråkig match det var och pöjkera åkte mest runt och tjaffsa på antingen dommarn eller bortalaget.. besviken!

Gartner hoppas jag följer med sin käre far till Rumänien eller något.. den kaxige Franzén har fortfarande ingen klubb vad jag vet.. han som hade 6-anbud, varav 3 från Allsvenskan.. jo tack, nej Gartner kan följa far sin..

Andreas Lundin behöver vi inte heller se med en IK puck på bröstet nästa säsong, pallar inte med den snubben helt enkelt.

09-10 och 10-11 säsongens tränare.. TOMMY SALO är ett riktigt oprövat kort!

Till en början var jag riktigt skeptiskt, vad ska en avdankad målvakt i IK och göra?.. men nu är min uppfattning lite annorlunda. Salo tror jag kan vara det lyftet den här klubben behöver, om man lyssnar på snacket i stan så tror jag att vi inte behöver ha någon panik vad gäller målvakt. Nu har visserligen Hansson skrivit på för Borås, han som ville prova något annat.. flyttar från Kungälv(Göteborg) till Borås?!.. om han ens flyttar, han kanske känner att han vill bo hos mamma ett år till. Men vad jag menar är att vi kanske kan få hit en riktigt bra målvakt som fortfarande känner för att utvecklas.. en målvakt som redan har pengar och som sagt är ute efter att bli ännu bättre..

CG-bloggen som jag så ofta följer, gjorde mig riktigt irriterad häromdan.. citerar: "Timo Leinonens svettiga benskydd vilar så tungt över Oskarshamn att det är svårt att andas." slut på citat. Han nämner dock att Timo Leinonen är en fantastisk målvakt vilket han har rätt i. Att Timo däremot ska vara svindyr behöver inte vara sant, visst i Danmark har han en rejäl lön men det av ett lag som riskerar konkurs.. frågan är om han kan vara kvar där mycket mer än den här säsongen då de tar sitt 57893 guld på raken i danska ligan.. tröttsamt!

Timo är även för "ointressant" för att ens tänka på spel i Elitserien utan ska nog visa upp sig i Allsvenskan något år eller två innan.. och varför inte i ett lag som har en tränare med namnet Tommy Salo? Då kan han fortfarande utvecklas (om han vill) + visa upp sig i media då IK troligtvis kommer få fler tv-matcher tack vare just Salo..
Men allt hänger ju på att Timo ska vilja spela med en "skit-lön" och offra lite för att tillslut nå stjärnorna som avslut i hans målvakts karriär...
...drömma kan man ju, för jag vågar inte ha någon liten 20åring i målet med en 19åring som backup.. inte iår igen!

Det var nog allt för ikväll.. kände för att skriva av mig lite, ge mig förslag på ett nytt intervju offer så ska jag försöka fixa det!


Ha det bra! Ps.. 1-0 i matcher! ds..


//Robin


Säsongen är INTE slut

Nej vi får ju inte glömma J20!!

Jag ska fasiken gå på deras kvalmatcher eller vad det blir när det börjar nu i mars.. om ändå tidningen och hemsidan kunde göra lite mer reklam så att folk vet om att J20 förlängt vår Hockey säsong..

Sen om en timme är det ju första playoff matchen, tv4sport sänder Troja-Löökarna och jag är en av de som kommer sitta klistrad framför tv:n.. samtidigt är det nu när playoffen börjar som jag verkligen blir depp att det inte är vi.. hade varit sjukt roligt med Playoff i Arena Oskarshamn..

Vad trött jag är på att nykomlingar klarar sig till playoff, de är fan inte ens värda det.. de ska ligga i botten av tabellen och ingenannanstans, Nästa år är det väl Tingsryd som kniper sista playoff platsen! FYY

Innan dagen är slut ska jag kommentera lite fler spelare som bör få stanna och som SKA stanna.. vi hörs!

//Robin

RSS 2.0
annonser: