23 - 10

Nej det blev ingen tredje raka seger för IKO mot Västerås den här säsongen!

Men det var en jämn match måste jag säga, men IKO blandade och gav precis som det alltid sett ut den här säsongen, tredje perioden var riktigt bra av IKO, första och andra kom vi inte upp i den kapaciteten tyvärr, kanske några enstaka gånger.

Vi pressade på rätt bra i deras zon, när vi väl kom in. Men att vi alltid försöker på samma kant (vänster) hela tiden gör mig riktigt frustrerad och förbannad. Vad tänker Challe med? Precis som Boorken sa så läste VIK inspelet efter bara 5minuter men Challe verkar tro att det bara är att köra på.. förstår inte riktigt!

Powerplay spelet var under all kritik, backarna fick ju knappt röra pucken när vi väl var i zon, förutom i sista när vi också får in en puck, då krypmte vi deras box oredentligt och utdelningen kom..!

23-10 där har vi en riktigt dålig statisk! IK Oskarshamn har gjort 23powerplay mål men släppt in 10mål när vi själva har haft Powerplay.. 10mål!! tre-fyra stycken av de 10målen har också varit direkt avgörande..
t.ex Troja borta, Leksand hemma, Borås borta och nu Västerås hemma...

Tycker ändå riktigt synd om laget idag, lider nästan med dom, kanske för att man själv lider av att se sådana här riktigt tunga förluster!