Förlust mot Troja Ljungby...

Ja, vad ska man skriva... Kunde ej bevittna matchen själv, men har ägnat kvällen åt att ringa runt och samla in matchrapporter.
Tongångarna var inte roliga... Rapporterades om ett IKO som såhär nära seriestarten fortfarande skulle spelat oinspirerat.
 
IKO skulle ha blommat till ibland, och Poulsen och Sylvegård var några av de som fick godkänt.
 
Men hur gick matchen då?
Troja Ljungby tog ledningen efter 16:07, men endast minuten senare skulle IKO kvittera. Målskytten var Backman, som hittade in via köksvägen.
Det skulle bli IK Oskarshamns både första, men även sista mål i matchen.
 
I andra perioden kunde Troja Ljungby rycka till både 1-2 och 3-1.
I sista perioden avgjorde gästerna matchen med sitt 1-4 mål, som även blev slutresultatet.
 
På fredag väntar IK Oskarshamns sista träningsmatch för säsongen, och det är specialmatchen mot Mörrum, i Arena Oskarshamn, där man ska spela en hel period var, med en man färre på isen!
 
* * * * * *
 
Missat lite annat smått och gott att skriva om tidigare.
Inför dagens match intervjuades jag i trojabloggen "trojakollen". För att läsa intervjun kan ni klicka in er HÄR!
 
För några veckor sedan blev jag uppringd för en annan intervju. Glömde sedan av att nämna det på bloggen.
Men Hapodcast ringde då upp, för att snacka om IK Oskarshamn med mig.
För mig som är hörselskadad och fick prata/lyssna i en knagglig telefonlinje var det brutalt, men kan vara värt att lyssna på!
För att lyssna in avsnittet kan ni klicka in er HÄR!
 
/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är så besviken på importerna. Så här långt har de inte visat någonting. Jag blir så j-a förbannad på deras inställning. för de löner de inkasserar gör de verkligen inte sitt jobb. Nu får Söderström visa om han är man eller mus för de förtjänar inte så mycket istid som de får. Lövet, Backman och Poulsen är fortfarande de bästa spelarna och ska ha mest speltid.

2013-09-04 @ 06:36:08
Postat av: Lite dräktberöm och dräktgnäll :)

Bra att klubbchefen säger att det inte finns något egenvärde i att ändra dräktdesignen hela tiden. Nu har IKO hittat helt rätt tycker jag. Det utseendet på dräkten är en del av IKO:s varumärke.

Synd bara att man inte har "råd" att skippa klistermärket fram på hjälmen. Ser för jäkligt ut med en sådan reklamblaffa i pannan. Det var snyggt när hjälmen var renare som för ett par år sedan.

Hoppas att man börjar använda ränder på damaskerna till serien börjar. Det ser förjäkligt ut att de åker omkring i enfärgade "pyjamasbyxor" som de har gjort de senaste matcherna. Se till att dräkten blir komplett.

2013-09-04 @ 10:48:47
Postat av: Tillägg:

Jag syftar alltså på att den ordinarie seriedräkten är bra designad. (Röda träningsdräkten är också fin och blir bra under försäsong).

2013-09-04 @ 10:55:08
Postat av: Supporter

IKO:s måste få ordning backspelet och på uppspelen. Passningarna ska vara stenhårda så det smäller i bladen. De får heller inte tveka en halv sekund när de ska leverera pucken till forwards.

Tror detta blir bättre i serien. Även om ett omständligt backspel sitter i väggarna i Ohamn, så är det dags att tvätta dessa väggar rena nu.

Spela snabbt, rakt och enkelt i grundspelet, såsom man lyckades så ofta med förra året. Ta pucken snabbt och rakt mot mål. Många skott. Krydda detta med tacklingar så är spelet fulländat i mina ögon.

2013-09-04 @ 12:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: