dessa jävla 2-1 förluster

En bra match av IK i söndags!

Kul att vi kunde skapa lite tryck även vi som var där.

Lakejerna måste ändå va bland de tråkigaste supportrarna?!.. visst det står en hel jävla drös med folk på västra stå.. de sjunger och bonkar precis som vanligt. De kör med sina små "truddelutt" melodier.. men vart är trycket?!

Så många som ändå står där borde kunna höras hur långt som hellst.. Men tyvärr för deras del så är det alltför många som inte tar i helhjärtat.. en annan har gått hes sedans Onsdagsmatchen i Borås men ändå skrikit högre än vad någon på västra stå gjorde.. Fan de har potencial men nää.. det är ett alldeles för dovt ljud. Tråkigt och synd tycker jag.

Men som sagt.. Tycker att IKO gjorde en klart bättre match än vad man gjorde mot Borås borta.. men missar man öppet mål klockrent i ribban ja då vinner man inga matcher..

Västerås på Onsdag.. på plats
Troja-Ljungby på fredag.. på plats

//Robin 

förjävligt

Det känns förjävligt just nu, jag é bara helt jävla tom.

men men växjö imorn, vilka ska dit egentligen?

//Robin

löjjan - "inget som tyder på att vi ska kunna vända"

Löjjan, eller Christoffer Liljegren som han egentligen heter är en kille som fastnade för IK när han var 6-7år. Han följde då med sin pappa och morfar som var ett par inbitna IK fans. Det var på den tiden då IK dominerade. Han minns att han såg ”måste matchen” mot Kristianstad och IK va tvungna att vinna med 15-20mål. Detta klarades av precis på håret vill han minnas.

När jag frågar honom om hans bästa IK minne så svarar han ganska snabbt att kvalserien två gånger om är riktigt fina minnen. Men även långresorna till Umeå och Sundsvall är riktigt bra minnen. Men när vi slår ut Boden och går upp i kvalserien är ett starkt minne.Vad betyder IK Oskarshamn för dig?
Mycket, visst går sambo och familj före. Det går före allt. Men efter det är ju IK nummer 1.

Jag vet ju att du har en IK tatuering, ångrar du den?
Nej! Jag är stolt över min tatuering. Visst kan det finnas stunder då man undrat varför den är där men nej, jag ångrar den inte.

Nämn en spelare som är rimlig för IK, ekonomiskt och att han kan tillföra något.
Tobias Holm. Enligt källor så är han också väldigt sugen på att spela hockey igen efter sin tumör och jag tror inte att han tackar nej om Dag Larsson ringer. Som sagt, Tobbe Holm är en bra spelare för IK och som vill till klubben.

Nämn en spelare som du tycker ”gjort mest” för IK.
Nä men det är ju Peter Ekroth och Skeeter Moore som var väldigt bra under sin tid. Utan dem hade inte IK varit där de är idag. I lite mer modern tid är det ju TG (Thomas Gustavsson) Jaensson och Alexander Johansson som betytt och betyder mycket för IK.

Alkohol och hockey, hör det ihop?
Till en viss mån tycker jag. Om man är där för att kolla på hockey så tycker jag att det är helt ok att ta några öl innan matchen. Men om man är på ishockey och inte minns hur det gått i matchen så är det absolut inte ok. Men alla har ju sina värderingar och vet om man tagit för mycket eller inte.Hur tungt känns det nu egentligen?
Jävligt tungt, det finns ju inget som tyder på att vi ska kunna vända det här, sen får ju Dag säga vad fan han vill, men vi är ju inte blinda vi i publiken. Finns ju inget spel. Vi dumpar puck och hoppas på det bästa. Johan Sjödell-Wiklander och Christofer Löfberg är ju spelare med kvalité men det händer ju inget.

Hur ska vi kunna vända på det här då?
Nu i år vet jag faktiskt inte. Det gäller att de skärper sig och går för 100 %, jag tror inte att de här värvningarna är rätt melodi. Skulle vi klara det här och inte åka ur ja då är min åsikt att Dag ska gå och han får gärna ta med sig Tommy Salo, Maskot och den heltids anställde materialförvaltaren. Sedan ta in Benny Jonsson som värvningsansvarig. Släng in Peter Ekroth i båset tillsammans med Micke Larsson och sedan anställa Henrik Loman igen. Ge honom ett enkelt ”tack för hjälpen” för det är det enda han begär. Då snackar vi personer som verkligen har hjärta för klubben. Visst har väl Dag och de andra det också men jag tror inte alls att det är samma sak. Vi behöver en större ”VI” känsla i klubben och det har vi inte nu.

Så du tycker inte att Micke Larsson gjort sitt?
Nej, Micke är en bra person, han är ödmjuk och social. Han är bra.


När jag frågar lite frågor om laget så säger han att han inte tycker att det är någon speciell skillnad mot hur det såg ut förra året. Spelmässigt ser det ungefär likadant ut och han tycker att vi har ett lag som borde vara lika bra som ifjol. Nio stycken uddamålsförluster är inte bara tillfälligheter, har man en målvakt som snittar över 92 % och man ligger sist så är det något som är fel.

Ljuger tabellen?
Nej, tabellen ljuger inte.

Vilken plats ligger vi på när sista omgången är färdigspelad?
Förhoppningsvis inte på de två sista.

Mycket prat om IK Oskarshamns fysik inför säsongen, har du märkt någon skillnad?
Första matchen mot Leksand på Gotland. Efter det har jag inte sett ett dugg.

Är en före detta målvaktstjärna rätt man att leda IK?
Media mässigt, helt klart Ja!.. Men som tränare tror jag inte det. Tror vi tog in honom mest för att få uppmärksamhet tyvärr. Jag menar, Kungälv hade jag kunnat träna.

Vad händer med klubben om vi åker ner?
Ja vi hamnar i div1.. och vi kommer ligga där nere och harva. Jag tror inte att vi tar oss upp igen, inte på ett bra tag. Nybro går inte upp i år.

Per Svensson och Pierre Gustavsson är två stycken spelare som är ”IK fostrade”. De har inte riktigt fått chansen, hur ser du på det?
Tråkigt såklart, det är två riktigt duktiga spelare. Per Svensson platsar definitivt och tycker att han är bättre än ett flertal spelare. Han skulle lätt kunna ta en 7:e backplats. Istället kastar vi in oprövade Hv junisar.
Pierre Gustavsson är fortfarande lite för tunn och skulle behöva 1-2 säsonger i div 1.

Om vi går in lite mer på det här med stämningen i hallen. Du är ju ändå ganska involverad i det och har själv varit medlem i Moore-Support och nu står du i den andra klacken.Hur kommer det sig att du drog dig ur Moore-Support.
Jag vill inte engagera mig i Moore-Support för att jag inte står för det dem står för. De är där av fel anledning. Ser man klackar ute i landet så utvecklas de hela tiden och hittar på nya saker. Här har det varit samma sak i alldeles för lång tid. Visst vill de heja på IK men de gör det som sagt av fel anledning, det är för hög alkoholkonsumtion och dom står där och klappar i takt med en trumma. De vill inte utvecklas.
  Det rent konkreta som fick mig att lämna var ju att om man har ett styrelsemöte och tar ett beslut, ja då fullgör man det beslutet och ändrar inte på det. Stadgarna följdes inte. Men sen är det matchen mot Nybro borta. Där en 30åring ger sig på och ska slå ner en 16åring. I sin egna klack dessutom, vilket egentligen inte har någon betydelse. Man gör inte en sådan sak, inför Nybro publiken och allt. Hade jag varit ordförande så hade den personen stängts av på heltid, det spelar ingen roll om han varit med i 100år. Man gör inte så, men jag tycker att Jimmy var bra. Han var en bra ordförande.

Hur ser du på stämningen i Arena Oskarshamn?
Märklig stämning, det är ju som sagt två klackar nu och jag är involverad i en av dem. Vi vill stödja IK och bryr oss om hockeyn. Det är killar som verkligen vill bli bättre och bättre, vi är ju 10-15stycken och vill gärna att det blir mer folk. Vi vill inte ha några ”trummor och trumpeter” utan vi vill ha folk som går in helhjärtat i det vi gör. Men stämningen är helt okey. I Örebro var det tyst som fan.

Har ni några krav?
Nej det har vi inte, men vi vill ha folk som har rätt inställning. Man behöver inte klappa eller skrika hela tiden. Men om vi kör något så ska ju gärna alla vara med på det. Jag menar vi är ett gäng som ska ta ett par bärs ihop innan matchen ikväll, det är gemenskap och det ska vara roligt.

Men kan det inte bli så att det kan vara svårt för utomstående att komma in i er ”gemenskap”? Det kunde jag själv känna i Moore-Support t.ex.
Nej, alltså alla är verkligen välkomna. I MS så blev det ju så, det var en sluten stämning och vi skulle göra så som vi alltid har gjort.

Så även de som står i ”gamla MS” är välkomna?
Ja, självklart. Vill de stå där får de gärna göra det. Jag menar i en ishall får man stå precis vart man vill. Känner de att det känns bra att stå med oss så får de jätte gärna göra det, men vi har ju våra visioner.

Är ni den nya supporterklubben?
Vi är inte ute efter att ta över Moore-Supports plats. Det är ändå ett väldigt starkt märke fortfarande även om det blivit en liten stämpel på dem som står där. Kan vi få fler folk och sedan göra något tifo framöver så är vi jätte nöjda. Vi vill utvecklas för varje match som går så får vi se hur långt det räcker.

Men 6:e spelaren då?
Nej men jag tycker att de gick ut väldigt hårt i media och förbjöd såkallade ”puckon, fyllon osv.” Hade de gått ut mer ödmjukt så tror jag att det hade kunnat bli något. Men det höll väl inte i mer än tre matcher.

Okey, nu är det Bofors ikväll. Vinner vi?
Jag hoppas ju det, men tror att det blir jävligt tufft. Vi måste vinna, det är en skit viktig match. Redan nu ligger vi avhängda men förlorar vi ikväll och Troja och Björklöven tar poäng så blir det väldigt tufft.

Växjö borta på söndag, är du på plats?
Nej, jag har innebandymatch men annars hade jag varit där.Vill bara få tacka Löjjan för att han tog sig tid att bli intervjuad och jag måste säga att jag är väldigt nöjd över hans svar på väldigt kort tid och det kändes väldigt rakt och ärligt.

//Robin

 


Min hockey resa..

Jag va ju på plats i Borås ishall under Onsdagen.

Kan berätta att det inte var någon direkt vacker syn man fick se. IK Oskarshamn var inte med i matchen tycker jag. Visst att vi gör tre mål, men spelmässigt såg det ut som vanligt. Borås kom med fart medan våra backar stod still på blå och petade lite med klubban. Rautio hade inte sin bästa kväll heller.

Men det var en trevlig resa.
Det börjar med att vi missar bussen till Borås med knappa minuten, sedan gick ett tåg två min senare.. det stod kvar på perrongen men precis när vi hann ut så åkte det, jag sprang längst med och bankade men inget hjälpte.

Detta gör att vi får ta en senare buss, vilket gör att vi missade de första 5minutrarna. på uret stod det 0-1 och vi skrek som aldrig förr. pang pang 2-1 till Borås och två rätt identiska mål..

Boråsare som stod bakom oss hånade oss och slängde ur sig kaxiga kommentarer över hur dåliga vi va och bla bla.. Det märktes att de var ordentligt nöjda över att få möta bottenlaget.

Kul detalj var ändå att när vi kommer dit så finns ingen vakt.. strax senare kommer en.. och ännu lite senare är det två stycken som ska hålla reda på oss två som stod där.

Några Boråsare kom fram och tyckte att det var starkt av oss att stå där och skrika när vi bara var två pers, "ni hörs ju för fan som 20st" var det någon som sa.
När matchen var slut så lyckas vi t.om. få Boråsklacken att starta någonslags "klack-duell".
I övrigt så förstår jag nu varför många inte vill ha någon trumma, ända som hörs och ingen rolig stämning direkt. När man stod lite längre ifrån så hör man ju nästan bara en trumma.. detta påpekade vi självklart till deras lilla klack =)

Att två enstaka personer kan dra till sig så mycket uppmärksamhet var väldigt intressant.. Där står 15man och skriker att de hörs mer än oss två.. tacka fan för det?!

Efter matchen hade vi lite tid över innan bussen gick till Götet igen, vi beslutade oss för att stanna kvar och försöka få några ord med någon i laget.. det var besvikna killar och en besviken Tommy Salo. Vi sa väl några uppmuntrande ord och fick beröm över att vi varit där och att vi både hördes och syntes.

sen gick vi till en lokal pub och drack någon pilsner innan det begav sig hemmåt.

Nu sitter jag här med en färsk intervju i handen, ska sätta mej ner och gå igenom den för att sedan publicera den här på bloggen innan matchen ikväll.

En bra intervju där Löjjan gav väldigt bra och utvecklande svar. En kul intervju att göra helt enkelt.

Håll utkik!

//Robin

kul match

Tråkig första period i Scandinavium igår.. men sen vaknade Hv71 till liv och överglänste alla!

Tedenby bör få spela i Oskarshamn snart igen, han får ju ändå inget förtroende.. I Elitserien knuffar motståndarna hyffsat enkelt bort honom, tyvärr..

Nu är det tagga inför matchen ikväll.. det är ju därför jag är här!

//Robin

Biljett köpt!

Äntligen, efter att suttit framför ticnet ca 1timme har jag äntligen fått tag på två biljetter till Frölunda - Hv71.. till ett rimligt pris också.

Enligt hemsidan är 98% av Scandinavum full redan nu. Ska bli riktigt kul!!

Men det är ändå Onsdag jag ser mest fram emot.. Borås - IKO!!

//Robin

mål eller inte?! döm själva

Matchen igår är historia idag.. men var det mål eller inte?!

I mina ögon är det mål, redan nu tycker jag att pucken är inne. Lägg då till att pucken glider lite till då målvakten fortfarande inte har koll på vart den är.. ser man repris bilder så stöter även målvakten till pucken en aning innan han får den i plocken.. men som sagt detta är historia idag.


depp igår,, laddad idag

Fan!

Igår va jag riktigt depp!!

Helt plötsligt har detta gjort att jag blivit ordentligt pepp!! Riktigt laddad för match på Onsdag!! Någon mer som står vid bortastå då?!

Sedan på fredag blir det match hemma, inför över 3000pers förhopningsvis!! Då ska jag även göra debut i den nya klacken.. väl mött!

Veckan avslutas med derby borta i Växjö.. jag har både bil, körkort och inga bärs.. jag kör. Är några på?! Anordna resa?

ska förövrig till hallen idag, skridskor mellan 18-20.. årsdebut!

//Robin

vad är fel?!

41 skott och inget mål.. eller jo ett. Men det blev bortdömt..

Det måste ju vara något fel på det här laget, den matchen de gjorde igår var ju för fan felfri!

Vi öppnar matchen riktigt bra och har en hög press på Leksand som ser tagna ut. Men så får de fram en puck framför mål och bara smäller dit den. Riktigt orättvist.

Sen när vi har en ännu högre press och lirkar in pucken i mål, ja då blir det bortdömt. Trotts att domarn står en halvmeter ifrån. Visst kan det vara svårt att se om pucken är över linjen eller inte. MEN pucken va ju inne i mål innan det.!

Andra perioden är IK det klart bättre laget och man sitter ju bara och gapar över att vi inte får in den!..

Tredje perioden spelar IK som bäst... trycker på för en kvittering men oflyt gör att den inte går in, istället får Pelle en riktig skit puck när pucken bara rensas ut och det är sånär att pucken åker utanför. Avslutet visar dock på riktig högklass och självförtroende. Efter det kontrollerar Leksand matchen bra.. tills det är ca 6min kvar. I slutet får vi ännu ett mål bortdömt. Kan dock inte konstatera om den är inne eller inte.

Sjödell-Wiklander när han blev intervjuad av Jihde efter matchen:
- hur ska ni vända det här?
- om jag ändå visste det, det går ju att ta till gamla klyschor som "jobba vidare", "kämpa på" osv.. men det känns riktigt jobbigt nu. Det har varit såhär hela säsongen, vi ger allt i varje match men det funkar inte...

Något sådant svar var det och det märktes verkligen vilken besvikelse det va i IKO denna kväll..hade vi fått en poäng så hade det betytt riktigt mycket för självförtroendet!

Nästa vecka blir för mig en riktigt fin hockey vecka..
Tisdag: Frölunda - Hv71 live
Onsdag: Borås - IK Oskarshamn live
Torsdag: canal+ hockey
Fredag: IK Oskarshamn - Bofors live
Lördag: canal+ hockey
Söndag: Växjö - IK Oskarshamn live (troligtvis)

Någonstans därimellan ska jag fixa frågor för intervjun så att den snart kan bli av.

//Robin

nere..

Ja, den här veckan har inte varit optimalt.. Gått runt och beklagat mej för just denna dag. En kväll som jag sett fram emot riktigt länge. Verkar bli rätt mycket folk på läktarn också.. När hände det senast?!

Hursom så får inte jag uppleva detta, därför är man inte på bästa humöret nu. Anledningen är "jobb", åkt på hedersuppdraget att vara barnvakt...

Jävligt tung förlust senast för att uttrycka mig milt.. Såg inte matchen så kan ju därför inte säga något om prestationen. Men visst, jag ljuger om jag säger att det inte kastades grejjer här när 3-0 döck upp på skärmen.

Angående intervjun så kommer jag kontakta dej Löjjan inom kort, om du fortfarande är intresserad.

I övrigt vore det ju kanske lite kul om man skrev ner lite frågor som man vill att Löjjan ska besvara. Dessa frågor kan skickas till min mejl: ebbe.88@hotmail.com

Ha en trevlig hockeykväll nu!!

//Robin

Jul

Snart är det jul.. vilket får mej att påminnas av en julklapp jag fick ifjol.

En julklapp som värmde mer än någonannan den julen, jag fick den av min käre vän Jimmy "Finnen" Parviainen.. Han hade lagt ner en hel del tid på den och resultatet blev riktigt bra. Så personligt det bara kan bli.

Julklappen var en tavla... innehållande IKO biljetter på vinnande (1 oavgjord mot Leksand) matcher, resultat står på baksidan.. där det även står "Hockey - Oväderligt" Då han anser att jag lägger ner väldigt mycket tid och pengar.. men framförallt tid på hockeyn här i stan.

Förresten på tal om ingenting (1).. är riktigt sugen på en bortamatch nu.. Funderar starkt på att dra till Borås, är någon på?

på tal om ingenting (2).. ni som hängt med här på bloggen ett tag vet ju att jag gjorde en intervju med Alexander Bergström ifjol.. Nu funderar jag på att göra ännu en intervju, dock med en trogen supporter.. känner du att just DU är den trogna supporten? Släng iväg en kommentar.


Här kommer bild på Finnens handgjorda julklapp från ifjol:

  

//Robinväntat

Blev inte förvånad över förlusten i fredags, blir inte förvånad om vi förlorar de två närmsta också.. tyvärr

Tycker dock inte som Nyheterna skrev i sin lördagsupplaga att "det behövs en ny röst i båset".. jag har nämligen fått känslan av att Salo är jäkligt noggrann, rättvis och hård.. Kanske att han ska vara lite hård mot sig själv också.

IK Oskarshamn spelar i Allsvenskan även nästa år.. och till alla nybroiter kan jag bara hällsa att det blir inga derbyn mot er på bra jävla länge!

//Robin

tabellen

Tabellen är jämn..

Efter kvällens matcher så är det 13poäng upp till Mora som besitter 7:e platsen.

Det var väl inte alltför längesen som vi mötte Borås i ett bottenmöte och förlorade med uddamålet?
Nu ligger Borås 5:a helt plötsligt, något som gör mej riktigt sur. Anser att likväl som att Borås (och Bofors) är däruppe så kan väl vi också vara där?

Ett X antal segrar i rad vore mumma. Örebro borta blir inte lätt, sedan Almtuna borta, inte alls lätt.. för att sedan möta vaccin-laget alá gulle-gull Leksand.

Bara jag som tycker att Timo inte visat sig från sin bästa sida i det där laget?..

//Robin


bitter

Lovat mig själv att inte skriva direkt efter matchen i ett sådant här tillstånd, har visserligen redan hunnit lugna ner mej ordentligt sedan domarn pekar på mål..

Tycker inte att IK spelar någon bra match, ändå leder vi med 2-0 efter två perioder. Hade vi vunnit matchen hade jag skrivit att jag tyckte det va starkt av oss att lyckas vinna trotts att vi inte gör någon bra match.
Nu blev det inte så, Björklöven gör två snabba mål i tredje perioden och hela lagen ser ut som ett gäng fågelholkar.. har man 2-0 med 10min kvar, ja då ska man fan ha tre poäng.!.!

Den randige killen med två reflexarmband runt sina biceps kan ju inte vara nöjd när han gick ut i omklädningsrummet. Hur dålig får man vara? Han måste ju ha blivit inkastad i sista sekund medan han dömde en innebandymatch i korpen?!.. korpen spelarna måste ju blivit glada när de slapp honom..
Nej men ärligt.. hur kan man slå ut med armarna.. kolla på sin linjekamrat som pekar på mål, ta några skridsko skär, skakar på huvudet och fortfarande bestämt slå ut med armarna, för att senare efter en dialog med en lövenspelare peka på mål?!.. Varför?

Om man står och har som uppgift att se om pucken är i mål eller inte.. ser ingen puck träda över linjen och slår ut med armarna, ja då håller man det beslutet.. wash out är fan också ett beslut.. antingen så ser man att pucken går in eller så ser man ingen puck. Enkelt!

Förresten, varför körde vi straffar på två mål?! Inte sett det tidigare den här säsongen så för mig var det lite konstigt.. så även för övrig publik

När en lövenspelare slashar så hårt att IK klubban åker all världens väg.. domarn blundar. Varför?!

När Alexander Johansson helt regelrätt rensar bakom mål, lövenspelaren snubblar på Alexanders klubba, Alexander åker ut.. Varför?

Två tveksamma utvisningar gjorde att Löven fick gratis poäng..

Behöver jag ens skriva att jag inte är nöjd med 1poäng?!

Ang den nya klacken, jag stod inte där ikväll för att jag hade min hockeytokiga mor med mig.. Ville inte ställa henne där. Vilket dock inte har någonting med själva klacken att göra!

//Robin

fotboll

Här kommer ett inlägg om fotboll, svensk fotboll..

Idag när jag satt framför tv:n och halvsov, ja då väcktes jag upp ordentligt. Zlatan nobbar landslaget!

Personligen förstår jag inte riktigt vad man (han) tänker med, som given i startelvan. Man får representera sitt land.. ta sitt land till diverse stora tuneringarna. Ha flera miljoner svenskar i ryggen som stöttar en.

så är man tveksam?!.. Är det bara jag som inte förstår mej på sådant?

Motivation, hur ofta har man inte sätt spelare, oavsett sport. Verkligen vara riktigt nonchalanta. Det ser ut som att man skiter i vilket. Sådana spelare förstår jag mig inte på. Hur fan kan man inte ha motivation om man gör något som är bland det bästa man vet?

Hur kan man inte vilja spela i en landslagströja.. det är för mig omöjligt att förstå. Jag menar, det kan ju inte vara pengarna? Vad är det då?.. Trivs man inte i laget? Trivs man inte med tränaren? Blir det för mycket matcher? Är de andra spelarna för dåliga?

Jag är ju ingen elitidrottare så jag kan ju tyvärr inte svara på en sådan fråga. Men jag kan bara säga att om jag vore en stjärna i en sport. Ja då skulle jag fan ge allt för att få representera Sverige och ta mitt land så långt som möjligt.. Men det är ju jag det..

Samma sak igår, vafan va det.. 0-7 mot finnarna inför 12.000 åskådare.. Men vi har väl samma problem där, hur många spelare har INTE tackat nej till landslaget... hade jag varit halvt invalid och fått chansen att spela i en landslagströja, då hade jag tagit den. Men åter igen, det är jag det och jag är ingen elitidrottare.

Tillbaka till fotbollen, den svenska fotbollen.
Jag bara måste få hylla fotbollsallsvenskan 2009.. skrev i ett annat inlägg för någon/några månader sedan att jag såg en riktigt usel fotbollsmatch.. MalmöFF mot Hammarby.. jag tror jag sågade fotbollen totalt. Men efter en sådan här avslutning är det jag som är förste man att lyfta på hatten..

guldmatchen IFK-AIK när en veteran får avgöra, en annan har redan tatuerat in guld till AIK, en tredje är huvudtränare för första året i Alsvenskan.. andra spelare är sådana inbitna AIK:are så det är sjukt.. eloge till AIK.

men det är inte bara det, DIF lyckas med ett övertidsmål klara sig kvar i Allsvenskan, även där en veteran som får avgöra..

Helt galen och riktigt underhållande avslutning på fotbollsallsvenskan! Ska väl tillägas att jag inte är något större fan av varken AIK eller Djurgården, tyckte synd om Assyriska, dock inte om IFK..


Nu blev det här ett väldigt konstigt inlägg, jag är inte världens bästa på att stava eller att formulera mig. Men ni får ta det för vad det är.

//Robin


Ny match

Fan va segt det är när man precis skrivit ett nytt inlägg och allt bara försvinner, helt borta.. det hände mej nyss.

Imorgon är det dags för en ny match, det gäller att spelarna verkligen fokuserar och visar att de kan spela det spelet som bjöds mot AIK. Själv är jag lite lagom orolig att vi börjar slappna av lite för mycket och möter ett hungrigt löven.

Björklöven hemma är inga självklara 3poäng, det är inga matcher. eller jo, Borås hemma ska vara tre riktigt självklara poäng men vi har ju bevisat motsatsen.

Enligt kommentarer på förra inlägget så verkar den nya klacken verkligen på G. Riktigt kul om de kan växa så att vi verkligen får den klacken vi behöver.. själv funderar jag på att bidra med min "röststyrka", dels för att jag gillar att skrika på hockeymatcher och dels för att jag älskar IK Oskarshamn.

IK-kronan har börjat igen.. även denna gång körs det privatkronan.. mycket bra. Det har redan trillat in lite namn på såväl privat som på företag.

hörs imorn!

//Robin


Vår tur ikväll

Äntligen har man blivit kvitt självaste svininfluensan.. efter prover o skit så fick jag reda på att jag hade svininfluensan, isolerad en vecka och nu är jag både frisk och smittfri. .

Vilken härlig avslutning på matchen idag,, första perioden var inte helt rättvis, AIK styrde rätt bra och vi får ett turligt mål genom att ZION kommer fri efter utvisning..

Andra perioden anser jag är riktigt jämn, passningarna börjar sitta allt mer och mer och spelarna började ta för sig, 2-1 tycker jag var helt rättvist.. men visst, hade inte Rautio gjort "räddningen" så hade nog slutresultatet vart annorlunda.. vilken sjuk räddning förresten, kul att han fick rejält med uppskattning också! Där vände matchen!

Tredje perioden kör vi fullständigt över AIK, både målmässigt och spelmässigt.. vi hade mer vilja kvar, vi hade mer fysik kvar.. Riktigt kul att se vilket självförtroende vi spelade med när vi fått det där oerhört viktiga 3-1 målet!.. som förövrigt är det där skitmålet som hela Oskarshamn pratat om att vi snart måste få!

Den här segern har man väntat på riktigt länge.. en riktig seger! Man slapp vara orolig eller nervös sista 10min.. så jävla skönt rent ut sagt!

vila nu så tar vi Löven på tisdag!!

btw.. härlig stämning i hallen, folket som stod i "fel-hörn" och hejjade hördes riktigt bra! fick rysningar!

//Robin

RSS 2.0
annonser: