Tobias Törnkvist till IK Oskarshamn

Ja, bloggen blev vilande några dagar igen. Men då IK Oskarshamn idag presenterat nyförvärv, då MÅSTE man bara in och skriva några rader om det!
 
Tobias kommer närmast från Rögle, och har känt på spel både i HockeyAllsvenskan, SHL och juniorlandslag.
 
Men jag måste dock säga, jag har dålig koll på Tobias... Slog därför iväg lite meddelanden ikväll till folk som följt och sett honom på närmre håll, och Tobias lovordas från alla håll!
KHK som lånade in honom några matcher förra säsongen hyllar Tobias, och berömmer hans intensitet.
 
Nästan alla beskriver honom som ett energiknippe, spelar rakt på, och med full fart. Låter som en spelare jag kommer att gilla. Jag faller lätt för spelare som spelar med fart, och gärna går rakt på. Inte så komplicerat utan med mer vilja.
 
Tobias har ett tryout kontrakt fram till augusti. Levs förhoppningarna upp, är det ett avtal på 2 år som gäller.
 
Klart spännande talang, som vi kan hälsa välkommen till IK Oskarshamn!
 
* * * * *
 
Patrik Klüft har nämnts som tilltänkt backupp till Söderström. Så blir det inte, då han idag presenterats som ny tränare till Djurgårdens J20.
 
Däremot finns det fler namn av intresse, och känslan är att det inom en snar framtid presenteras en assisterande tränare till IKO...
Men räkna inte med något de närmsta dagarna för det.
 
Fått in tips på spelare IKO ska ha ögonen på. Nosar jag upp spår i de namnen kommer det på bloggen snart.
Annars känns silly season svår i år. Både för att jag inte haft samma tid att rota under alla möjliga stenar, men också för att jag hade härligt flyt förra året och att man i IKO inte tar några risker. Spår sopas igen, eller hemlighålls mer - upplever jag det.
Den där bomben alla tycks vänta på vill inte smälla av, och ja... det är kaos. Många klubbar har utökat spelarbudgeten nu, när SHL ska utökas, och då också budgivningen på bomberna.
Så fort man tror sig hitta ett spår, då ser man snabbt att många klubbar är inblandade i budgivningen, och... ja, IKO har inte samma ekonomiska muskler. Men Roger har trollat hit spelare förr, trots erbjudit lägre lön än motbudarna.
Grävandet fortsätter, under tiden får vi vänta spänt på hur IKO 14/15 kommer se ut!
 
/Räkan

RSS 2.0
annonser: