När ishockeyn inte betyder ett jävla skit.

Hej.

Löjjan här igen, Jag har som sagt inte skrivit på väldigt väldigt länge.
Min tanke var att inte skriva alls men nu när Robin inte kan skriva så mycket så ska jag ge det ett försök.

Mitt första "nya inlägg" kanske inte är skitintressant för alla men det är något som jag känner att jag vill berätta om och som kanske kan få en del människor att inse att det finns andra saker som gör att ishockeyn känns väldigt betydelselös.

Som jag tidigare berättat om så skulle jag och min sambo bli föräldrar.
Det har vi också blivit den 8 september föddes våran dotter, tyvär så avled hon i samband med förlossningen
vad exakt som hände vill och orkar jag inte gå in på men det jag vill att alla ska veta och förstå är att det var inget fel på henne eller min sambo ingen var sjuk eller liknande utan det som hände var bara väldigt olyckligt och mycket tragiskt men alla ska veta att vi faktiskt hade en liten flicka hos oss ett tag 48 centimeter lång och 2555.g
Som såg helt naturlig ut en liten bebis som sov såg hon ut som. Men det blir inte alltid som man tänkt sig världen är inte rättvis och vissa jävlas den mer än med andra.

Detta har gjort att hockeyn inte längre känns lika betydelsefull jag blir inte lika arg vid en förlust längre jag känner inte samma euforiska glädje vid en seger och jag känner att ibland orkar jag bara inte engagera mig.
Vissa kanske tycker att man borde släppa det och gå vidare men det är lätt för utomstående att säga. Man kan aldrig veta hur det känns förrän man är med om det själv.

IK betyder mycket för mig och ligger mig varmt om hjärtat därför fortsätter jag gå det kan jag bara inte sluta med.
Jag har fortfarande åsikter och tankar om allt och alla men i denna tid som varit tycker jag att det har kännts väldigt löjligt att tjafsa om klacken hit eller dit om att göra si eller så.

Jag har dock blivit lite mer människa igen efter allt nu jag kan i alla fall hantera det, och därför ska jag försöka ge er läsare mina tankar åsikter och reflektioner om det bästa och det mesta som har med IKO och allt runt omkring att göra men vissa stunder så orkar jag bara inte bry mig och då får ni ta det.


(Salo affären är min åsikt SVIKARE han kunde lämnat efter sässong men inte mitt i så gör man inte)
Det om det.


I kväll får det räcka med detta.


// Löjjan

IK Oskarshamn på facebook!

Nu finns IK Oskarshamn även på facebook.

Fick förfrågan från IK:s kansli att starta upp en facebook sida för IK Oskarshamn.

Sidan är under uppbyggnad men redan nu finns ett litet smakprov av vad sidan kommer att bjuda på.

- omröstningar
- diskusioner
- länkar till senaste nyheterna
- köp av biljett till hemmamatcherna
- se om Blue Front Support annordnar resa till någon bortamatch
- foton

som sagt det finns en del så gå gärna in på det och tryck på "gilla" så att sidan kan bli ännu bättre. Då får du även bra uppdatering direkt på facebook loggen och du slipper själv leta efter olika länkar för det senaste om IK Oskarshamn. 

Vid 25st gilla markeringar kan man göra en enklare direkt länk till sidan. Klicka på länken nedan så kommer till sidan direkt. Men som du ser är inte namnet direkt jätte kul. Så hjälp oss gärna med detta.

http://www.facebook.com/#!/pages/IK-Oskarshamn/180064942007925 

Angående bloggen så hoppas jag att Löjjan kommer skriva några rader här vilket hade varit så otroligt tacksamt!

//Robin

skribent sökes!!

Som ni säkerligen har märkt så är det alldeles för dålig uppdatering på bloggen.

Anledningen är att jag inte har tiden att skriva för ikoskarshamn.blogg.se längre. Det kanske inte tar någon direkt tid att skriva i bloggen men jag anser själv att en blogg bör uppdateras minst 1gång/dag. Just nu är det ett inlägg var femte dag kanske och då finns det egentligen inte någon mening med att ha kvar bloggen.

Därför söker jag just nu en skribent eller ett par skribenter till bloggen.

Som ni säkert vet vid den här tiden så är jag bosatt i Göteborg och möjligheterna att se matcher är väldigt dåligt. Men intresset för IK Oskarshamn har verkligen inte svalnat.
Jag känner bara att det jag skriver här i bloggen är sådant som alla redan vet. Det kommer inget nytt. Jag har kört fast och tappat motivation.

Känner du att du vill blogga om IK eller bara få göra ett gästinlägg så är du jätte välkommen att få bidra med det du vill. Släng iväg ett mejl till mig så löser vi det.

robin_lind@live.se

Hoppas på förstående och att jag har lyckats bidra med något under dryga 2år på bloggen.

//Robin Lind


Gibbs målskytt

Victor Gibbs Sjödin avslutade målskyttet i Västervik ikväll. Västervik förlorade med 1-4.

Victor gör sin första match för säsongen och går in i Västerviks första femma ihop med Anton Persson som assisterade till målet.

Både Anton och Victor spelar med Västervik på söndag då de möter Pantern nere i skåne.

i mål stod Oskarshamns J20 målvakt Elliot Gutenstam

//Robin


vi gör inte alls en dålig match..

Läste precis på nyheterna.net om matchen mot Örebro. Artikeln gjorde mej förbannad.

Sågar laget till fotknölarna herregud.

Jag tycker att det var en grymt rolig match att bevittna i onsdags. Oskarshamn visar upp grymt spel i första perioden och en ledning med "bara" ett mål speglar inte perioden. Vi visar verkligen att vi är ett topplag men Örebro lyckas tyvärr sätta sina chanser.

Andra perioden är rena rama uppvisningen av Örebro. De kommer ut som ett nytt lag och kör fullständigt över oss. Men det är på deras PP som de gör mål. Tycker inte att 5-3 speglar matchen såhär långt.

I tredje perioden går vi ut som ett nytt lag igen. Vi ger oss verkligen chansen att vinna matchen. Alexanders reduceringsmål ger oss verkligen hopp om poäng. Men Örebro håller undan och lyckas vinna matchen när man sedan gör mål i öppen kasse.

IK Oskarshamn gör en bra match, inget snack om saken. Nyheterna skriver att det är målvaktsspelet och PP:spelet som avgör. Jag vill inte hålla med helt och hållet.

Målvaktspelet var varken bra från vår sida eller Örebros sida. Tycker att Zajkowski gör en ganska så dålig match samtidigt som Jimmy släpper pucken lite för enkelt.
Powerplayet var dock suveränt från Örebros sida..

Men den som avgör matchen är Conny Strömberg, på egen hand. Vilken grym ishockeyspelare. Han var den klart bästa spelaren i matchen.

Man ska även komma ihåg att Örebro är ett riktigt bra lag iår. Tycker att de är det bästa laget vi mött såhär långt. De visar i andra perioden vilket jäkla självförtroende de har.

Jag kan helt enkelt bara lyfta på hatten för Örebro, vi blev slagna av ett bättre lag. Vi gjorde en grym match och ett poäng hade inte varit orättvist. Men tyvärr var Örebro lite bättre än oss den här gången.

//Robin

tar vi poäng imorgon?

vet att bloggen uppdateras alldeles för lite just nu. Får be om ursäkt för detta och har inte någon bra förklaring till varför det blivit så.

ännu en seger mot Rögle igår. Kändes som en dag på jobbet. IK går in och gör sin grej och tar tre poäng från Rögle. Det var aldrig egentligen spännande. Tyckte att vi var totalt överlägsna faktiskt.

Såg det nya tv-schemat ikväll. Grymt besviken! schemat sträcker sig till nyår och det har bara tillkommit två matcher för vår del. IK Oskarshamn - Västerås och IK Oskarshamn - Leksands IF. Båda två på viasat hockey.

Imorgon är det dock dags för Örebro borta. En match som visas på viasat hockey. Visst har vi haft en del tv-matcher nu på kort tid men det är ju endast för att vi möter Leksand, Malmö, Rögle och Örebro.

Sen dör det ut ett tag för att sedan ta fart igen när vi har de här tuffa matcherna.

Poäng imorgon blir riktigt tufft. Visst har vi slagit både Leksand och Rögle med tydliga siffror men Örebro verkar ju i det närmaste vara omänskliga iår. Vore grymt med en 3:a imorgon mot serieledarna på deras egna hemmaborg.

//Robin

3 grymma pinnar!

Vilken match vi fick bevittna igår. Satt med goda vänner och njöt av andra perioden. Vi var helt lyriska och dansade daladans hela natten lång!

Finns det ett lag som är gött att slå så är det ju Leksand. Att sen vinna på det sättet vi gjorde var helt outstanding! Kn tänka mej att det var mega fest på Åhströms och nu ser jag bara fram emot nästa match.

Så otroligt starkt att komma tillbaka efter en rätt så negativ trend. Hoppas på att vi kan fortsätta på den inslagna vägen nu.

Vi vann mot Leksand och tog tredjeplatsen mitt framför näsan på de jävlarna =)

Ha det gött i vimlet nu så hörs vi lite senare!

//Robin

tv matcher!

Ni har väl inte missat att tv-match schemat släppts. Sträcker sig till början av december och nu när IK har ett tufft schema igen så blir det en jävla massa matcher inom kort. För att sedan dö ut igen..

4/11 Leksand borta S24/Viasat OnDemand
8/11 Rögle hemma S24/Viasat OnDemand
10/11 Örebro borta Viasat Hockey
17/11 Växjö hemma Viasat Hockey

//Robin


Peter "Foppa" Forsberg

Jaa alla har vi hört och läst historien om Peter Forsberg och hans eventuella comback i IK Oskarshamn.

Jag menar, kan ju inte finnas många som INTE visste om detta rykte innan det tillslut publicerades till en hemsida där ingen tidigare varit inne och läst.

Leksand hemma fick jag höra ryktet för första gången (för den här säsongen). Jag bara skrattade åt det hela och sa "jaja, visst". Nästa match jag var på fick jag höra det igen, av en annan källa. Fick sedan tre fyra sms om detta Peter Forsbergs rykte.

Det roligaste av allt är att det ändå var ett rätt stort hysch hysch. Jag valde att inte skriva om det i bloggen. Jag visste att någon annan visste men vi pratade inte om det. Man vågade inte prata högt om det, med risk för att allt skulle blommas ut och skita sig totalt..

Nu när artikeln i webbsporten.se väl publicerades så trodde jag ändå inte på det. Men visst, man hoppades väl att det skulle finnas en gnutta sanning i det hela. Jag drömde mej bort om hur fullsatt det skulle vara på varje träning och varje match. Hur skulle han hyllas av Blue Front?

Kul ändå att ryktet höll så pass länge innan det publicerades. Kul också att publiceringen inte kom med någon nyhet för oss IK fans. Jag vet att du visste!

//Robin


RSS 2.0
annonser: