Fall framåt för IKOj18 och ny seger för IKOj20

IK Oskarshamn j18 mötte HV71 på bortaplan.
Senast lagen möttes förlorade IKOj18 med hela 13-0. Men idag var det andra bullar som gällde. HV71 hade förvisso ledningen med 1-0 efter första perioden, men i andra perioden skulle det hända saker.

IKOj18 kvitterade - när man hade boxplay(!) - och senare tog man också ledningen med 1-2, ett resultat som stod sig andra perioden ut.

Sedan rasade det i sista perioden, och HV71 kunde vinna med 7-2...
Men klart fall framåt, jämfört med förra matchen lagen emellan...

Målskyttar IKOj18:
1-1: F. Heljemo
1-2: L. Omdal-Persson, assist F. Heljemo och J. Gustafsson

* * * * *

Även IK Oskarshamn j20 spelade match under tisdagen.
Förra matchen stötte de på säsongens första förlust, men idag var de uppe på vinnartåget igen, då man besegrade Nässjö på hemmaplan.

Matchen stod 2-2 efter första perioden, men efter att segrat de 2 kvarvarande perioderna med 1-0 vardera period, kunde man segra med 4-2.

1-0: J. Tenemyr
2-1: A. Nilsson, assist F. Edvardsson och J. Tenemyr.
3-2: J. Tenemyr, assist H. Roth
4-2: V. Nilsson, assist A. Anarp, A. Halvorsen