Andra raka bortasegern för IKO!!

Hoppsan sa. Hade man vågat hoppats på 2 bortasegrar, efter säsongens tunga inledning på bortaplan, och att IKO aldrig tycks kunna vinna i Uppsala i vanliga fall?!
Men så blev det, och IKO kunde äntliga arbeta sig uppåt i tabellen!

Detta är första matchen för säsongen som jag verken kunde se på plats eller se TV-sändningen av, så att försöka recensera den känns omöjlig.
Men siffrorna talar sitt tydliga språk: Zacke har hittat en otroligt fin nivå, efter ytterligare en bra match.
IK Oskarshamn drar bara på sig 1 utvisning på hela matchen - det är mer än godkänt, det är utmärkt!
Ljungqvist gör säsongens första mål - väl förtjänt!

Matchen slutade 1-2, och Ljungqvist gjorde sista målet i sista perioden. Dessförinnan hade Lukas Ericsson gjort 0-1 i första perioden. Ett mål Almtuna kvitterade dryga minuten senare...

Men så skönt att kunna slå Almtuna på bortaplan, och att man äntligen kan segra på bortaplan!
IKO klättrade upp på 7:e platsen, 2 poäng efter Mora. Men kikar man närmre, Rögle ligger 5:a, 4 poäng före IKO, men med 2 matcher fler spelade! Nu har man häng på toppen igen!

Nästa match är en hemmamatch, det är på onsdag. Då gästar Mora Arena Oskarshamn.