"Poäng" mot Visby, och förlust för j18.

IK Oskarshamn kunde rycka till 0-2 mot Visby Roma, efter mål av Rasmus Djerf och Piispanen.
Men i tredje perioden hade Visby kvitterat.
Matchen gick till förlängning, där Visby kunde avgöra.

Sylvegård, Ericsson och Lidhammar var strukna. Sehlstedt stod i mål.

Uotila gjorde säsongens första match, och svarade direkt för assistpoäng.

Då jag ej kunde se matchen, så är det bara den rapporten jag kan och tänker ge...

* * * * *

Jag roade mig ikväll annars åt att titta på IKOj18, när de mötte Örebro, i sitt cupspel i Kungälv.
IKOj18 tog snabbt ledningen till 1-0 genom Felix Carlsson. Detta bara 1.24 in i matchen och i boxplay!
Men under samma boxplay kunde Örebro kvittera...

Felix Carlsson föresten. Han fick kliva av isen, med ont i foten, och befarat brott i foten.
Tungt för både honom och laget, då även Emil Djerf bröt foten under torsdagen!!!
2 tunga besked och avbräck för IKOj18!

Tillbaka till matchen då. När slutsignalen ljöd för första perioden gjorde Örebro 2-1. Målet bedömdes som korrekt...

Men, IKO startade upp andra perioden lika bra och snabbt som första, för redan efter 1:11 in i andra kunde Erik Fagerlin göra 2-2 till IKO j18!

Men Örebro skulle göra ytterligare ett mål i powerplay, och kunde göra 3-2 i andra akten.

Sista akten slutade mållöst, trots att IKO tog ut målvakten, och Örebro kunde segra med 3-2.

Tycker IKO j18 gör en hygglig match. Som nykomling i j18Elit, går de genast in och mäter sig mot konkurrenterna i serien. Kvitteringen hängde i luften, men avsluten saknades.

16:30 under lördagen möter IKO j18 värdlaget Kungälv.