J20: Vändningen gav 1 poäng

IK Oskarshamn J20 spelade seriematch borta mot Borås.
IK Oskarshamn J20 brukar ha mycket svårt i Borås, sällsynt med poängplock där av någon anledning.

Och IKOJ20 skulle få en tuff start. 3-0 innan första perioden var över. IKOJ20 skulle förvisså få in 3-1 innan periodvilan, men ganska snabbt in i andra hade Borås ett 3-målsöverläge igen, då de gjorde 4-1.

Sedan startade upphämtningen. 4-3 när andra perioden var över.
Och i sista perioden kunde IKOJ20 kvittera, och dessutom ta ledningen, med 4-5!
Imponerande vändning.

Borås skulle dock kvittera, och matchen slukke inte avgöras förens efter straffar. En ganska lång straffläggning krävdes dessutom, innan lagen kunde skiljas åt. Borås vann med 6-5 efter straffar.

Målskyttar IKOJ20 efter 60 min spelade: Gustaf Svensson x2, Oscar Josefsson, Adam Nilsson, Alexander Halvorsen.
Och om de hängde med korrekt på swehockey, så gjorde Halvorsen även 3(!) mål i straffläggningen...