...ingen Gibbs 12/13...

Täta nyheter nu på fredagsnatten, här komer en till:

Enligt IK Oskarshamns sillysida blir det inget mer med Gibbs...
Där uppges det att han lämnar...

Skjuter lite i luften nu, men vad jag hört skall inte Gibbs accepterat rollen man ville ge honom, och därför söker han sig vidare... Men som sagt var, skjuter i luften, och plockar från olika källor att det är så, inget bekräftat.
Det är ju inte ens bekräftat att Gibbs lämnar IKO, trots att han står med på listan av spelare som kommer att lämna, på IK Oskarshamns webplats....

Uppgifterna är ej bekräftade, utan hämtade från IK Oskarshamns sillysida..
Men håller uppgifterna som sannolika....

En som lär bli grymt besviken är min son, som verkligen älskar Gibbs. Spelaren han direkt känner igen, och är stolt över för det.
Gibbs blev aldrig den där stjärnan, men man kan ej frångå, han är, och kommer förbli en profil! En sådan spelare som kan dra 200 pers extra till arenan. En sådan spelare de icke insatta känner igen!
DEN biten blir idag omöjlig att ersätta.

Var hamnar Gibbs då? I julas fick jag mail som sade att Gibbs var klar för både Tingsryd och Västervik (Fahlanders pengar). Men senare har det pekat mer åt Karlskrona.. Men även de uppgifterna har varit tvetydliga...
Återstår att se vad som händer...

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Andreas

Tråkigt tycker jag. En profil som kommer saknas, i alla fall av mig, om han lämnar!

2012-05-05 @ 00:30:25
Postat av: d var mindre "rolig" nyhet

riktigt tråkigt hoppas rj ersätter Me likvärdig ..syns ju hur backarna i dem andra lagen sprider pucken omkring sig när gibban är i off zon ...

2012-05-05 @ 01:05:11
Postat av: Tony

Röd text = lämnar. Övriga = förhandling pågår

2012-05-05 @ 01:47:04
Postat av: Bävern

Det hgär har jag vänyay på , hur kan du tro matt han dear 200 pers Räkan helt befängt , merparten av besökarna tycker att mer överskattad spelare har inte synts på mången dag i IK , vilken skridskoåkning , vilken balans hallå bara för man har frisyr o trut så är man inte bra .

2012-05-05 @ 05:36:02
Postat av: Icke

Tycker Viktor visat att han i en checking line varit nyttig för laget. Dock blev hans spelstil blekare och blekare ju längre säsongen gick. Hans viktigaste uppgift är trots allt att vara en jobbig jävel som sätter skräck i motståndarna. Känns som att han inte axlat den uppgiften fullt ut, kanske vill han inte det eller så har han fått direktiv att inte spela på det sättet. En sådan spelartyp behövs dock i IKO där vi saknar tyngd, attityd och "fulhet". (Vi tappar en hel del attityd i Jadeland, Sjödin och ev Nybeck) Men vi har samtidigt inte råd att ha någon polis/buse som inte vet vad som är upp och ner på klubban. Att ta hit Viktor Mårtensson är jag tveksam till. Vi behöver någon med tyngd, balans med fart på rören som kan producera + 20 poäng. Är också orolig för forwarduppsättningen. Vigilante ersätter nog jadeland, men att se Starkov som en ersättare till Ryan känns inte alls bra. Ryan är rn av de klokaste och mest spelskickliga offensiva spelare vi haft (Se Geest och Rodman). Att det inte finns pengar till Rodman OCH en ersättare till Ryan gör att jag tvivlar på att forwardsbesättningen blir starkare denna säsong. Vad tror ni?

2012-05-05 @ 08:48:35
Postat av: Anonym

tror att Lidhammar blir den som tar platsen iställe för gibbs, och de är jag nöjd med för Lidhammar är en jobbigjävel att möta, sen tror jag att man gör allt för att få Rodman att stanna och om han inte gör de så lär han ersättas med en likvärdig, starkov ersätter inte Ryan, Öhman har Ryans plats så enkelt var de, starkov ersätter valdix på sin forward plats och valdix går inte som 3 center hoppas detta hjälpte lite :)

2012-05-05 @ 13:52:16
Postat av: gibbs

gibban e ju en.glädje spridare med i laget..säger bara zigge zagge !! bjuder publiken på.d lilla extra ..helt klart en profil som inte ersätts lätt.!! gibban lär.göra kaos Me ik om han fortsätter lira i allsvenskan !! kom ihåg d !!!

2012-05-05 @ 15:28:04
Postat av: ingen forward tacklas somgibbs i ik

där måste rj ersätta Me likvärdig !

2012-05-05 @ 16:01:16
Postat av: P2

Det man kommer sakna mest är tacklingsspelet. Jönsson måste vara extremt noga när han letar ersättare.

2012-05-05 @ 17:26:17
Postat av: Bävern

Det gäller att stå upp efter en tackling och inte som Gibbs ligga och kravla på isen i en evighet efteråt

2012-05-05 @ 17:33:15
Postat av: Icke

: Tack för förtydligandet. Man får väl inse att Ryan och Öhman inte hade spelat båda två förra säsongen om inte Öhman gått sönder. Jag är mycket positiv till Lidhammar. Hinner han att rehabilitera klart och kan träna ok tror jag att han kan bli ett utropstecken. Han har spetskvaliteter i sin speed och teknik och den viktiga egenskapen att gå direkt mot mål. Och kan gnugga och smälla på. Jag skulle vilja se en lina med Lidhammar, Victor Svensson och Löfqvist. Skulle garanterat producera.

2012-05-05 @ 19:00:42
Postat av: Anonym

precis lidhammar i 4 femman med Svensson-CJS

Tror kedjorna blir såhär

Hagelin-Mcgrath-Rodman/?

Poulsen/starkov-Öhman-Vigilante

Poulsen/starkov-Valdix-Löfstedt

Lidhammar-svensson-CJS

Extra forward ngt från div 1

Uotila-Lofquist

Ljunkan-Gregorc/?

Morin-Lindarv

extra matuschin

2012-05-05 @ 19:54:03
Postat av: Anonym

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=3459&lang=swe

kanske ngt ?

2012-05-05 @ 22:05:37
Postat av: Tompa

Här spekuleras det hej vilt med spelare,jag tror att det löser sig automatiskt när dom gått på is och spelat ihop sig.Visst kommer man att sakna Gibbsen, en färgklick som kunde ta för sig och fullfölja en tackling, spelmässigt kanske inte alltid på topp men han kunde irritera vem som helst i motståndarlaget..

2012-05-07 @ 13:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: