Härlig seger mot Västerås!

IK Oskarshamn gjorde jobbet, och vann hemma mot Västerås!
Nu leder man förkvalserien, och har 2 poängs försprång. Minst 2 poäng mot Rögle, och IK Oskarshamn är laget som får möta Djurgården mfl i kvalserien!

IK Oskarshamn var idag det bättre laget. Man gjorde jobbet, och åkte skridskor. Västerås gjorde ej heller sin bästa match. Särskilt i andra perioden, då fastnar de i egen zon, och IK Oskarshamn kunde skapa lång press.

Inför sista perioden var jag ej så nervös med 2-0 ledningen. Västerås hade inte visat upp något eget spel. men jag brukar bli nervös i sådana lägen, då IK Oskarshamn haft lite kämpigt att stänga matcher... Och nervöst skulle de bli. För Västerås gjorde 2-1, och efter det, ja då var det nästan bara Västerås för hela slanten. Men istället var det Jadeland som prickade den tomma buren, rakt över hela isen!
Än en gång fick Jadeland bli matchhjälte.

Fernström måste också nämnas. han har verkligen spelat upp sig. Lite självförtroende var verkligen nyttigt för honom. Höll nollan mot Malmö, och var nära att göra det idag också. Men att bara släppa in 1 mål på 2 matcher är bra!

noterbart är att inför sista omgången är det bara ett lag som är avhängt från kvalserien, och det är Västerås, laget som fick starta med flest poäng (4poäng).

Nu väntar Rögle borta, för IK Oskarshamn. Matchen spelas redan dagen efter, på måndag kl 19.00.
2 poäng räcker, så blir det kvalserien. Blir det bara 1 poäng, missar man kvalserien på målskillnad....
IK Oskarshamn har nu allt i egna händer!

Hörde på läktaren att det blir minst 1 bil från Oskarshamn, fylld med supportrar, som skall till Ängelholm. Även en bil från Växjö... hoppas vi blir fler, så vi kan sjunga fram IK oskarshamn till kvalserien!
Skulle det skita sig, ja då får vi helt enkelt tacka IK Oskarshamn för en riktigt underbar säsong! Men det tar vi senare... Nu är kvalserien nääääära. Nu siktar vi mot den! Att vara nöjd nu, det vore minst sagt idioti!

IK oskarshamn kämpade till sig 3 viktiga poäng mot Västerås idag, och man vågade gå in och föra spelet. Hoppas vi får se mer av det i morgon (måndag)!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Julan

Kan ju räcka med en poäng, om Västerås tar poäng av Malmö...



Kan bli en bil här från Göteborg också! Dock blir jag nog ensam isåfall :)

2012-03-12 @ 07:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: