Att skylla ifrån sig och att skämma ut sig...

Här på bloggen brukar kommentarerna hålla en relativt hyggligt god ton. Undantag har varit Leksand, eller innan säsongen startade, då Boråsfansen var arga på mig för att jag tippade dem sist....
Men nu har ett nytt gäng visat sig här, och som de visat sig.

Jag talar om er från Malmö. Jag förstår att man är besviken. Jag förstår att man är arg. Men innan man kastar stenar i glashus, kanske man skall rannsaka sig själva lite först.
Det är INTE i sista omgången det avgörs.

Hade IK Oskarshamn tagit något poäng mer mot säg Sundsvall, Almtuna eller Borås, då hade IK Oskarshamn startar förkvalserien med fler poäng. Då hade man varit klar INNAN sista omgången.
Samma sak gäller i förkvalserien, första matchen hemma mot Rögle, som man inte klarade av att stänga, trots ledning, och bara tog 1 poäng.
Hade man lyckats bättre där, då hade IK Oskarshamn varit klara för kvalserien innan sista omgången.

EXAKT samma sak gäller er Malmö. Ni snubblade in i förkvalserien. Alla dessa läggmatcher under grundserien?!
Det är skandal för svensk hockey att inte vilja spela grundserien!

Eller förlusten Malmö tar i förkvalet, mot detta så kallade pinsamma div 2 laget IK Oskarshamn. Inte ETT mål lyckades man med att göra. Där kunde man ju avgjort serien på egen hand, men valde att avstå...

IK Oskarshamn förlorade, och man gjorde det stort. men detta för att Rögle var klart bättre för kvällen.
När resultatet sedan seglade iväg, ja då kan det få tendenser att segla iväg ytterligare.
Men Rögle VAR 7 mål bättre än IK Oskarshamn.
Och att snacka om att IK Oskarshamn skulle lägga sig är så korkat att utrycka sig om.
IK Oskarshamn behöver pengarna en kvalserie skulle ge, och skulle aldrig ha råd att lägga sig i en sådan match!
OK, i slutet av matchen var motivationen helt borta, men inga mål gavs bort.

Nä, Malmöiter, ni hade en hel säsong på er. Komma och gnälla efter en match, det visar bara till att ni, liksom de överbetalda divorna ni hejar på, inte förstår det här med en säsong. Säsongen består av så mycket mer än 1 match!

Däremot så tackar jag för trafiken ni i Malmö dragit hit.
ni är välkomna att läsa bloggen, men snälla, försök att hålla god ton, och tänk på PUL!
(PUL är bland annat en lag som skyddar personers integritet på internet). Tänk på PUL när ni skriver under med andra personers namn!

För saken är den, efter Malmösupportrarnas utspel, och spelarna som representerar pengarna, menar klubben beter sig som de gjort det senaste dygnet - då förtjänar verkligen Rögle kvalsplatsen om något.
Rögle tog flest poäng och tog sig dit rättvist.

Även jag är sur över att vi missade den gyllene chansen, men nu är det inte mer att göra åt saken, nu bygger vi vidare för nästa säsong!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Kalle Karlsson

Bra skrivet.

2012-03-13 @ 17:40:35
Postat av: Rapport

IKO J18-Grästorp 1-1 efter första.

2012-03-13 @ 20:02:19
Postat av: Nils Apabo

Faan va le jag är över insatsen igår. 7-0 är riktigt jävla pinsamt. När man läser kommentarer här och där får man intrycket att vissa skiter tydligen i förnedringen då det var Malmö som blev lidande. 7-0!!! Fattar inte det tänket. En förnedring är väl en förnedring oavsett vilket lag förutom IK som blir lidande?



Jag vet inte om det var riktigt så det gick till men fick höra från en jobbarkompis som var där på borta stå i Ängelholm att "vi" hejade på Rögle på slutet..



Får väl köpa att det gick helt fel åt helvete. IK kom från seger och kanske lite mätta mot VIK matchen innan och RBK efter dubbelförlust mot ärkrivalen mif. Rögle vrålhungriga och IK lite mätta och olustiga som serieledare. Nä, man får ta med sig övriga säsongen men framför allt segern mot malmö borta, själv framför datorn och S24 där jag vrålade som en galning. Där missade mif Elitseriekvalet och det var lilla IKs förtjänst.

2012-03-13 @ 22:14:57
Postat av: Bego

IKO är värda all heder. Ingen hade räknat med att de skulle komma till kvalserien, det var en stor prestation där man visade enormt hjärta. I går tog batterierna slut när Rögle gjorde 4-0. Är det verkligen nån som tycker det är konstigt. Rögle var värda segern och hade piskat Mif också om de spelat på det viset. Vi har lövet som är vår speedkula, de har 10 x Lövet och alltså blev vi ifrånåkta. Inte alls konstigt!! Mycket stolt över vad grabbarna presterat denna säsongen!!

2012-03-13 @ 22:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: