Det blev 0 poäng i sexpoängsmatchen mot Mora...

IK Oskarshamn har fortsatta problem med att ta poäng på bortaplan.
I den viktiga matchen mot Mora, kammade IK Oskarshamn hem noll poäng.
Matchen slutade 3-0.

Oskarshamn har på sista tiden inte varit helt vakna från start på bortaplan, och idag visade detta sig igen. 23 sekunder tog det idag innan man släppt in det första målet...

Jag såg ej matchen, och har inte mycket mer att skriva än att det känns så typiskt... Här har man chansen att bevaka sin 5:e plats. Istället blir man nollade, och tappar rikligt med mark i tabellen.
Övriga resultat gick inte Oskarshamns väg i kväll heller.
Nu är vi under strecket igen.

5:a....Södertälje........67p
6:a....Mora................66p
7:a....Rögle...............65p
-----------------------------
8:a....IK Oskarshamn.65p
9:a....Malmö..............62p
10:a..Troja/Ljungby....60p

Dock skall vi tänka på, seger mot Borås på onsdag, och lite resultat som går vägen, så är vi snart uppe på 5:e platsen igen!

Uotila, Fernström och Öhman hemma spelade ej idag...

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Affe

Enligt Dalatidningen var IKO`s backar trötta....

2012-01-30 @ 22:34:08
Postat av: Räkan

Sam Lofquist fick kliva av efter en period, då han börjat kräkas...

Truppen tunnas ut...

2012-01-30 @ 22:38:30
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: Per Torpe

Usch, vad det känns trist när ens lag förlorar! Humöret går ner totalt. Särskilt nu när varenda match är så viktig. Det får bara inte ske att IKO missar förkvalet i år igen. Men, men, solen går upp igen och det återstår 30 poäng att spela om i grundserien för IKO.



Ny utmaning nu på onsdag då Borås kommer till Arenan. Då är det viktigt att det kommer massor med folk till matchen så det blir tryck på läktaren. Dessutom skulle klubbens ekonomi må bra av ökade publikintäkter.

2012-01-30 @ 23:59:20
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: Fru Banan

Var på plats i Mora och såg ett trött,lojt IKO förlora en viktig match. Det var inte så att Mora spelade bättre dom hade bara lite mer tur än oss. Vi sjabblade med pucken och satte inte dom chanser vi trots allt fick.

2012-01-31 @ 00:34:59
Postat av: greger

Är väl inte första gången IKO sitter kvar i bussen vid en bortamatch.Att sedan IK inte har någon sniper till målgörare som producerar i varje match är ju ett konstanterande.IK har inte det där lilla extra,för mycket berg och dalbana vinst mot topplagen för att matchen senare förlora mot bottenlagen.Kom inte med skitsnacket att Borås ska få sota,gör då slarvsylta av dem och vinn med tvåsiffrigt så kanske vi tror på er

2012-01-31 @ 07:55:07
Postat av: Affe

Greger, det här laget är ändå det bästa vi haft och och tro måste vi alltid göra, för vi är väl inga medgångssupportrar!! För övrigt florerade kräksjuka i truppen. Lövet gjorde vad jag förstår av PK en mycket bra match. Dags att signa den grabben, jag har inte sett honom göra en dålig match. Nu hjälper vi grabbarna till seger mot Borås!

2012-01-31 @ 16:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: