Seger mot Borås

IK Oskarshamn spelade sista träningsmatchen för säsongen i Arena Oskarshamn.
Motståndet var Borås, och IK Oskarshamn kunde gå segrare ur matchen, med siffrorna 4-2 (sista målet i tom bur).

Efter en mållös period, kunde Borås ta ledningen i andra perioden, då de hade powerplay.
Men IK Oskarshamn skulle kvittera, och det var ingen mindre än Oscar Josefsson, som får göra sitt första A-lags mål!
Kul när juniorerna får chansen, och de tar den!

Men Borås skulle ta ledningen en andra, men sista gång, då de gör 1-2.
Men ganska snabbt därpå kan IKO kvittera, och Starkov gör målet.

Och i 3:e perioden kan IK oskarshamn ta ledningen för första gången i matchen. Det är Granlund som noterades för målet.
Och i slutsekunderna kan Hagelin sätta 4-2 i tom kasse.

jag kunde ej ta mig till oskarshamn idag, men både CG via sin liverapportering, och den telefonkontakten med Arena Oskarshamn jag har haft lyfter Oscar Josefssons insatt den här matchen. Kul då också att han fick det där målet, som belöning för sitt slit.

Nu väntar 2 bortaträningsmatcher, innan serien drar igång!
På Onsdag (5/9) väntar Herlev borta. Och torsdag (6/9) är det sista träningsmatchen, borta mot Rögle.
De här 2 matcherna ansluter både McGrath och Vigilante till!