Mitja Robar får ej kontrakt?!

Enligt säkra källor i Växjö, har man nu tagit beslutet om att ej erbjuda Mitja Robar något kontrakt efter den 15/10, då hans Try outkontrakt löper ut.
Man tänker dock behålla honom hela Tryouttiden, eller rättare sagt behålla det kontraktet, och IKO får låna honom, såvidare man inte får panikbrist i backlinjen.

Detta öppnar helt klart dörrar till att han snart hamnar i IK Oskarshamn... Mitja skall dessutom trivas bra i oskarshamn nu.
Dock betyder inte detta att han hamnar i IK Oskarshamn, då andra klubbar KAN komma med vassare bud, som han då kan acceptera...

Igår mot Borås, gjorde Mitja en av sina sämre matcher i IKO-dressen, då han inte var vän med is-klubba-puck. Men efter lite efterforskning skall Mitja tydligen fått beskedet om att det inte blir något kontrakt i Växjö, precis innan Boråsmatchen...

Kommentarer
Postat av: kalle

detta ska ha varit klart redan innan borås matchen enligt länken ..

Postat av: kalle

whuups.. tyckte du skrev att han fick reda på det strax efter borås matchen, mitt fel =)

2011-09-29 @ 20:45:31
Postat av: acke12

Känns som han har vetat de hela tiden annars hade han spelat med Växjö från start!!! Tror ej insatsen har med de att göra!!!

2011-09-29 @ 21:15:02
Postat av: Räkan

Kalle: Din länk hade jag missat! Hihi, där ser man, så trodde man att man "var först" ;)



acke12: jO, han visste nog innan, redan vid bänkningarna och utlåningen, dock officiellt igår...

jag tror ej heller det påverkade honom, men la till det som en ren tanke... Dessutom så kan en sådan sak sätta sig lite i psyket, men han borde ha rutin nog för att ej påverkas....

Postat av: Hasse

Hur lång tid ska Lidhammar ta på sig?

2011-09-29 @ 21:24:44
Postat av: KP

Hasse: Lidhammar spelar under samma förutsättningar som alla andra från och med efter helgen, så han lär finnas med i matchen mot TAIF på onsdag.

2011-09-29 @ 21:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: