Det blir cirkus i år igen...

Säsongen har knappt startat, men seriekollegan Tingsryd har redan nu öppnat upp för den traditionella "Cirkus Tingsryd".
Efter bara 3 matcher meddelar Tingsryd idag att Chris Higgins och Joe Pereira lämnar Tingsryd, och åker hem till USA.
In kommer Mark Santorelli...

Spelarna i Tingsryd tvingas bo i Tingsryd. Metoden hyllades först. Nu har 2 valt att bryta sitt kontrakt bland annat pga av detta. Vad händer näst?!
Ta Mark Santorelli som är blixtvärvad till föreningen, Tingsryd som spelar i en lada, som numera är omdöpt till Nelson garden Arena. Hur tror ni han reagerar när han ser att arenan i själva värket knappt lever upp till kapaciteten att få kallas ishall... Dessutom utöver detta, när han inser att han måste bo, mitt ute i ingenmansland?!
jag tror han blir kvar till November...

Förra säsongen hann Tingsryd med 3 tränare, nu ligger man sist i tabellen igen - hur många tränare hinner de med denna säsongen?
Nu tror jag man vågar satsa på fagervall, och har mer tålamod med honom. men om laget håller till i botten av tabellen hela säsongen, då gissar jag på att Fagervall får stanna till Januari. Dvs, endast 2 tränare denna säsongen!

Sedan har vi detta med ekonomin. Det ryktas om att förra säsongens klaverier finansierades med årets sponsorpengar, dvs man fick ett förskott och använde upp pengarna. Om detta visar sig stämma, ja då kan det bli ytterligare ekonomiska drabbler denna säsongen igen.

Dessutom så fick man förra säsongen en skattesmäll, inte så stor, men pga v att man "ej visste" att man skulle skatta för sign on bonusar. Innan denna skattesmäll hade man värvat ett 10-tal artister... är de ej skattade korrekt - och de spelarna fick garanterat större sign on bonusar - då sitter man där med en stor skattesmäll igen!

Så frågan är nu, de spelarna som flydde Tingsryd idag, är det bara början på årets upplaga av Cirkus Tingsryd, eller kommer det bli en segdragen process i år igen?!
Bävrarna i Tingsryd borde köpa Växjös gamla hemmaställ, då clownkostymerna skulle passa cirkusen utmärkt...

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Bävern

Manegen är krattad

2011-09-26 @ 07:12:16
Postat av: Anonym

"Manegen är krattad" - haha, klockrent

2011-09-26 @ 18:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: