Inför: Leksand vs IK Oskarshamn

Så var det dax, IK Oskarshamn skall möta Salos töser från Dalarna.
Finns inget lag man hellre vill slå, än detta Leksand, med Salo i rodret. Då han inte vågar komma till Oskarshamn, låt han förnedras nu då, inför egna ögon!!

Men nu skall vi ha klart för oss, att man åker inte bara upp till leksand och förnedrar dem. Detta är en svår match, och spela halvhjärtat kommer inte räcka!
IK Oskarshamn kommer från 4 raka segrar, och när tog man 5 raka segrar senast?! Men bara för att man inte tagit 5 segrar i rad på typ 100 år betyder det inte att det är omöjligt!

I senaste matchen IK Oskarshamn spelade, hade man problem med effektiviteten. Spelaren som brukar ta buk och transportera den mot mål, var/är ute på landslagsuppdrag. Jag snackar såklart om ledaren av den interna poängligan, Poulsen, som ej medverkar idag heller.

Men det är inte bara IK Oskarshamn som har spelare utlånade till landslagen, även Leksand har spelare ute för det. Både Michael Raffl och Filip Forsberg saknas idag för landslagsuppdrag.
Utöver det så har Leksand Gabriel Karlsson, Johans Svedberg och Alexander Deilert skadade.

Däremot så har IK Oskarshamn fått med sig Markus Svensson till Leksand, och vi önskar honom en ny stormatch! kan inte klaga på den räddningsstatistiken han besitter! (93,90%)
Men Leksands målvakt, Hanses 93,22% är inte mycket sämre... Målvakten med i bäst form idag, kommer säkerligen se sitt lag vinna!

Statistik?
PP:
IKO 15,58%
LIF 7,25%

BP:
IKO 78,57%
LIF 88,46%

I powerplay är Leksand dyngsist i Allsvenskan. Men deras svaga powerplay, och Oskarshamns smådåliga boxplay kan snabbt ändra sådana siffror, om inte alla står på skridskorna ikväll!

Leksands powerplay må vara sämst i allsvenskan, men Oskarshamns är inte mycket bättre. Och ikväll möter detta svaga powerplay seriens absolut bästa lag i boxplay! Leksands boxplaystatistik på 88,46% imponerar - tyvärr...

Powerplay lär därför troligen inte rädda Oskarshamn ikväll, utan det blir nog med 5 mot 5 spel man får se till att styra upp det hela.

Matchen ikväll startar 19:00.
Matchen är även TV-sänd, inte bara på viasat, utan också på TV10!!
TV10 har de flesta idag, så goda möjligheter för er alla att få se matchen. Varenda bar eller liknande i Oskarshamn som har en TV BÖR sända matchen också.

Men saknar ni TV10 kommer jag försöka hinna med att slänga upp innan matchen här på bloggen var/hur man kan följa matchen online.

Nu kör vi! nu visar vi Salo, dalarna, ja hela hockeysverige att IK Oskarshamn jäklas man inte mot!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: KÄMPA IKO

Ge ALLT nu IKO!!! Vill inte se något messpel. Hoppas vi får en domare som följer regelboken, dvs. tillåter regelrätta tacklingar mot puckförande spelare. Är rädd att domarkåren påverkas av debatten i elitserien. Handlar nog mer om att lagen i elitserien inte är vana vid att tacklas alls, när de väl försöker blir det kaos. Dessutom är spelarna inte vana att åka på tacklingar så de bryr sig inte om att hålla upp huvudet.

2011-11-11 @ 12:02:36
Postat av: Kamelrytteriet

Det vore total lycka om IK slår LIF ikväll!! Kämpa!!!!!!!!

2011-11-11 @ 12:57:10
Postat av: RE: Kamelrytteriet

+1 på den va! Så jävla kung att matchen sänds på tv10.

2011-11-11 @ 13:42:34
Postat av: wille

IKO vann i början av förra sesongen 5 matcher i rad

och efter 19 omg hade dom 33p jämfört med 32 nu

Men sedan förstörde vitryssfloppen det hela tillsammans med kåtgråns,och IKO vann inte en trepoängare förren omg 33

2011-11-11 @ 15:19:37
Postat av: Bygg O4.nu

Det är nu det gäller att visa att man orkar fortsätta att betala priset för att vinna. Annars lätt att hamna i en förlusttrend. KÄMPA IKO, gör oss stolta framför TV-apparaterna :)

2011-11-11 @ 18:18:03
Postat av: Andreas

Finns bara seger, FORZA IK!!!

2011-11-11 @ 18:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: