Inför: IK Oskarshamn vs Borås

I morgon (fredag) tar IKO mot Borås, eller BH som de numera heter men ej vill bli kallade för... Därför väljer jag att använda mig av deras förkortning BH i denna texten ;)
BH ligger näst sist i tabellen, och slåss mot både sportslig och ekonomisk överlevnad i Allsvenskan.

IK Oskarshamn brukar ha svårt att spela mot BH. BH spelar smart, och är mästare på att förstöra andra lags spel.
Statistiken mellan IKO och BH är lite oroväckande... Å andra sidan så talar just statistiken FÖR en Oskarshamnsvinst. BH har nämligen inte tagit en enda poäng på bortaplan denna säsongen!

Men underskatta något lag i denna serien är strängt förbjudet. IKO har som sagt var enligt traditionen svårt att spela mot BH, och dessutom så kom man hem idag från Moravinsten, efter lång bussresa. Varvade ner med träning, för att i morgon vara redo för match igen.

Men efter en vinst och/eller total urladdning så kan träningsvärk och öm kropp vara en otroligt skön känsla! Smärtor kan få spelare att ge lite extra - och andra spelare går in halvhjärtat. bara till att hoppas att spelarna i Oskarshamn vet hur skönt det ibland kan vara med smärta, och vill offra en tand eller så för att vinna mot vilket lag man än möter!

Jag tror IKO kom hem från Mora med en härlig känsla, och att man inte känner sig mätta, eller underskattar BH. För Oskarshamn har revansch att utkräva mot Ellos-laget!

PP:
IKO: 15,15%
BH: 14,29%

BP:
IKO: 75,81%
BH: 77,27%

För en gångs skull får IKO möta ett lag som till och med är sämre än IKO på PP. Och ett lag med lika taskig BP-statistik som IKO har!
Nu skall väll ändå både PP och BP procenten öka?!

Resultatet: 5-2

Strax innan matchstart slänger jag upp på bloggen var man kan följa matchen, men bäst är självklart att vara på plats i Arena Oskarshamn kl 19:00!!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Idag är de bara 3 poäng som gäller. kommer jade och mcgrath igång idag. så jag 6-2 te iko!

2011-11-04 @ 06:52:28
Postat av: Anonym

orovackande inte en poang pa bortaplan , da ar det val dax nu forstass, ursakta stavnings nissar har inte alla bokstaver pa tangentbordet. Sen Rakan varfor glommer du jamt att tala om chatten pa Svenska fans det funkar alltjamt .

2011-11-04 @ 07:07:24
Postat av: ÄNTLIGEN!!

Ikväll är jag på plats i Arenan för första gången på snart 3 månader. Är otroligt laddad!! HEJA IKO

2011-11-04 @ 12:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: