Lite nytt om allt möjligt...

Mailade vår kanslichef, och ställde lite frågor som jag funderat på, och några frågor som ni ställt till mig:

Matchstället
Börjar med en fråga som hockeymode.blogspot.com tog upp häromdagen, och det är hur man vill/tror att de nya matchställen kommer se ut.
Svaret är att IKO kommer INTE byta till vita matchställ på hemmaplan. Däremot så kommer några andra justeringar i matchställen göras...

POWERPLAYER
Man kan anmäla sig till kampanjen POWERPLAYER/Supporterspelaren fram till seriestart. Dock bättre om man anmäler sig tidigare, så föreningen vet vilka pengar man har att röra sig med...
Inom kort kommer blanketter om autogirobetalningar skickas ut, så man kan börja betala till IKO snart :)
Då får man även info om hur/när man kan hämta tröjorna.
Så skynda er nu att anmäla er till POWERPLAYER!

Säsongskorten
Jag frågade också hur mycket säsongsplåtar man sålt. Vilket var knepigt att svara på, då det pågår företagsbearbetning. Försäljningen har dock ökat på företagssidan. Uppskattningsvios handlar det om idag ca 700 säsongsplåtar.
Jag frågade också varför man inte "marknadsför" försäljningen av säsongsbiljetterna, och varför ingen tydlig information på hemsidan finns. Anledningen är att man alltid ger sina stamkunder möjlighet att lösa sina platser först. Den tidsfristen har dock nu gått ut, så snart kommer informationen om hur man köper säsongskort upp på hemsidan.

Öltält i år igen?
Öltält hoppas man på kunna ha i år igen, och göra en liten "happening". Öltält planeras till matchen mot Örebro och Tre Kronor Legends. Tillståndet skall bara godkännas först, vilket man borde få...

Puben?
Frågade också hur det går med pubfrågan, och när kommunen skall ge sitt beslut. Och alla handlingarna är inlämnade. Förhoppningen var att det skulle upp i socialnämndens möte under Juni, men det verkar inte som att det blir så. Under Juli har ej socialnämnden några möten, så det blir inte förens i slutet på augusti.

Shopen?
Och när jag ändå frågade om puben, passade jag även på att fråga om shoppens existens, om puben byggs därinne.
Shopen kommer att finnas inne i arenan, men i mindre omfattning. Produkter kommer att kunna köpas på andra ställen i centrum också. Och man skall också fräscha upp webshopen, och styra försäljning dit.

Träningsmatchen mot Vita Hästen, spelas var?
När jag skickade ut mailet om var träningsmatchen mot Vita Hästen den 7/9 ska spelas, hade man bara angivet "annan ort" på den matchen.
Men idag presenterade man spelorter och tider mm på hemsidan. Matchen mot Vita Hästen spelas i Vimmerby, i delen att stärka varumärket IK Oskarshamn i regionen.

Alla IKO:s matcher hittar ni numera HÄR. För träningsmatcherna, använd rullisten...

Tack Martin för svaren på frågorna!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

lite lediga backar

http://eliteprospects.com/player.php?player=15813

http://eliteprospects.com/player.php?player=12294

http://eliteprospects.com/player.php?player=7916

http://eliteprospects.com/player.php?player=12308

2011-06-20 @ 19:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: