Jonsson

Enligt bloggaren "Stålnacke" på NSD är Vimmerby ute efter Tobias Jonsson och Jakob Bertilsson, båda har kontrakt med IKO, och är tänkta som lån till VH. Vimmerby hoppas därför på att Oskarshamns backjakt går bra, och man signar lite nytt snart, så dörrarna för backlån från IKO öppnar sig till Vimmerby.

Med bra backtillskott i Oskarshamnstruppen känns detta inte orealistiskt, men synd... Tobias Jonsson har jag sett förlite av för att på ett bra sätt avgöra vilken plats han kan ta i Allsvenskan och IK Oskarshamn, men Bertilsson. Bertilson gjorde lite placering- och formationsmissar på isen föregående säsong - liksom de flesta unga spelare gör! Men han utvecklades. Han har dessutom ett IK-hjärta. Jag tror det kan vara värt att satsa på honom - i Oskarshamn...
Men som sagt var, det hänger ju på vilken/vilka backar som plockas in framöver.

Sedan har jag inte hört hur det går med Mylläris skadeproblem han fick förra säsongen... Kankse vara värt att låna ut han ett litet tag till div-1 istället, och få upp matchrutin och speltempo i benen igen... men som sagt var, jag vet inte hur Mylläris rehab har gått/går. Återstår att se om några veckor då spelarna går på is!!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vi har i nuläget 7 backar och ska enligt uppgift värva en back till + ev ett lån från lakers vilket gör att vi då har 9 backar tillgängliga.

- Mylläri kommer INTE att spela för IKO i vinter vilket gör att vi är nere på 8 backar.

- Med 8 backar så känns det som att max 1 back kommer att lånas ut till VH om ens det??

2011-06-28 @ 20:18:03
Postat av: KP

http://www.7is7.com/otto/countdclock.html



starta nedräkning till premiären ;)

2011-06-29 @ 03:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: