Linus Hultström spelade elitmatch...

Linköping tog tillfälligt tillbaks sin utlåning Linus Hultström, när de drog till European Trophys slutspel.
Allsvenskan har uppehåll, och Linköping hade en match kvar i Elitserien, innan de också tar ledigt inför jul. Så ikväll fick Linus Hultström chansen igen, fast denna gången i Elitserien.
Inga poäng noterades dock till honom, när Linköping vann över Brynäs med 3-1.

Och när vi ändå är inne på Linus Hultström, tar jag upp detta med guldgallret igen.
Linus har under hela omröstningsperioden haft flest röster. Men nu ligger han 2:a. Före honom, någon Forsberg från det där stället som kallas för Leksand!
skall vi gå med på det?!

I skrivande stund är det bara 7 röster som skiljer spelarna åt. 3:an är 200 röster ifrån...

Så har ni inte röstat ännu, gå in och gör det NU!
Röstar gör ni på sidan ni hittar med ett klick HÄR!
100.000 kr till ungdomsverksamheten står på spel...

En jury skall förvisso utse vinnaren av de kanditaterna med de 4 flest antalet röster, så flest röster behöver inte betyda vinst. men nu talar vi heder!
Först och främst, med sjukt många röster KAN juryn påverkas i sitt beslut. Dessutom är det HEDERN att få flest röster av folket. Och inte nog med det, Leksand med "alla sina supportrar - runt om i Sverige", vilken känsla om VI kan gå samman och rösta duktigare än dem...
Och så en sista punkt, vet att folk följer denna bloggen, som hejjar på andra lag. Ni får också rösta, för Linus Hultström ÄR så bra...

* * * * *

Johan Hellström, tränare för J18 "rapporterade" idag på twitter, från ishallen. När övriga spelare i IK oskarshamn är hemma och firar jul, äter mat och blir feta, då är Stefan Öhman i ishallen, och tränar. Detta gör han på is med viktväst på sig!
Precis som Johan skriver: "..Ambitionen och karaktären är beundransvärd". Härligt att höra hur Stefan verkligen kämpar och sliter för att ta sig tillbaks, och dessutom vara i full form när han är tillbaks!

/Räkan


Kommentarer
Postat av: Ståplats

Underbart med en så seriös och proffsig spelare som Öhman. Det vore fantastiskt att få se honom i spel den här säsongen!

2011-12-21 @ 10:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: