Ang Marcus Von Der Geest:

Mikael Von der Geest känner nog de flesta Oskarshamnare till. Han var en passningsgud, på tiden då det begav sig i klubben.

Mikaels son; Marcus Von Der Geest har spekulerats till Oskarshamn! Eller rättare sagt till IKO J20!
Marcus von der Geest har besökt föreningen, och varit sånär som klar för att representera IKO J20...

Men bloggen kan nu avslöja att Marcus tackat Nej till IKO, trots ett muntligt JA...

Marcus sa i stort sett JA, till IKO, men ville se minst en match... denna matchen var en av Oskarshamns sämsta hemmamatcher, och "Geesten" tackade nej...

Marcus von Der Geest spelar numer i Tingsryd. Där har han en avbytarroll, i fjärdekedjan, och får sparsamt med speltid, MEN Marcus är en stor talang!
Oskarshamn har mött honom i 2 år, när IKO mött västervik, och han har alltid varit en "pain in the arse". Nu får han knappt speltid i TAIF.

I Oskarshamn hade han gått in i en andra eller förstakedja, utan större problem (utan att nedvärdera våra spelare)!
Marcus skulle platsa i en division 1 klubb, men väljer nu att fortsätta karriären på bänken i superelit...

Bloggen kan alltså nu dementera ryktet om att Marcus är påväg in i IK Oskarshamns organisation... tyvärr...
För jag både tror och hoppades på att Marcus skulle gå rakt in och leverera!
Hans far skulle också troligen hjälpa honom in i föreningen på ett eller annat vis... Bara namnnet ger skjuts, men talangen har EJ gått obemärkt förbi...

Men även att det var nära, så blir det ingen Marcus i IK Oskarshamn J20 nu!

Tror han skadar sin karriär i beslutet, då klubbarna idag ej ser honom på bänken i SuperElit, istället för att se honom aktivt i J20 Elit! Tror till och med att han hade haft goda chanser att bli upplockad i A-laget här. På bänken i TAIF får han ej det..
Så, tyvärr, ingen Marcus till IKO!

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Marcus

Marcus Vonn Der Geest är inte alls kvar i Tingsryd utan han har valt och spela med Västerviks J20 i division 1

2011-12-11 @ 13:32:51
Postat av: ..

vem bryr sig om honom, j20 är väll bra som dom är?

kör repportage om dom istället :)!

2011-12-11 @ 14:03:49
Postat av: Lars

Minst 5-6 spelare (plus MV)i IKO:s J20 skulle få speltid i någon Superelitklubb så han skulle inte sticka ut på det viset men han hade gjort stor nytta och breddat toppen. Att IKO:s bättre spelare tjänar på att stanna här beror nog på att dem får ett större ansvar och ett större förtroende i en lägre serie. Rätt eller fel.... jag Vet inte själv men det är nog ett mycket svårt val. dem vassaste 93:orna kan mycket väl försvinna till någon elitserieklubbs J20 nästa säsong när dem gått ut skolan och där kommer dem helt säkert göra det bra. Jag vet också att minst två av IKO:s 92:or var erbjudna platser i Superelitklubbar.

Som sagt; han skulle vara mer än välkommen och säkerligen skulle han göra stor nytta men troligen inte topp-3 bland IKO:s FW. Möjligen andracenter (eftersom att han är just center) i laget om inte ovanan att spela matcher satt för djupa spår i självförtroendet.

Väljer han sedan att spela i J20 Div 1 före Elit så har han nog inte heller den ambition som krävs...

2011-12-11 @ 17:57:26
Postat av: Ovi

Lars, du har inte många rätt. Klart mer utvecklande spela i högsta serien än elit! Sen hade nog gestens pojk spetsat laget, 43 poäng i ett bottenlag för 2 år sen är bra,,, sen kanske han inte gått framåt så jättemycket sista året

2011-12-11 @ 18:51:12
Postat av: Lars

Du säger det själv och du har ju i alla fall ett rätt till skillnad från mig... det är väldigt utvecklande att SPELA i högsta serien.

Om man sedan är en så stor stjärna så är det ju fan så mycket mer utvecklande att harva i Västervik, J20 division 1, man kanske gör 43 poäng.

2011-12-11 @ 19:21:09
Postat av: Lars

Ledsen om jag lät tråkig men jag sa ju faktiskt att han skulle göra stor nytta och bredda TOPPEN (om du läste lite mer noga). Du verkar hänga upp dig på att jag värderade honom för lågt ”hackordningen”.

Jag tycker bara att man alltid ska ta sats mot toppen i alla lägen och det lät illa när det stod att han var och kollade på vårat J20 och sedan valde V-vik. Sedan ska vi inte undervärdera våra egna spelare, jag anser att flera i IKO är bättre än honom. Det gör inte honom dålig!(om man inte tycker att våra killar är för dåliga).

2011-12-11 @ 19:47:25
Postat av: Vet

För de första så åkte han o kolla en match o han valde inte o tacka nej för att det var en plattmatch.

Han om nån vet att alla kan ha en dålig dag så de där är helt o hållet Räkans fel.

2011-12-11 @ 20:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: