Nya lag i Allsvenskan...

Som bekant har Växjö gått upp i elitserien. Detta innebär en ny motståndare från elitserien i Allsvenskan.
Rögle var piskade att vinna ikväll mot Växjö, hade ett oavgjort, och tog målvakten. Men Växjö gjorde istället 2 mål.
Racet står nu mellan MoDo och Södertälje i sista omgången. Dessutom så möts de i sista omgången!

I kvalet till Allsvenskan var Troja sedan tidigare klara. Tingsryd försökte innan dagens match köpa sig hjälp, men detta höll på att bita dem själva i rumpan, då Tingsryd var sjukt nära att förlorade mot Asplöven! De låg under med 2 mål, men i de sista minutrarna gör Tingsryd 2 mål, och det är kvitterat till 5-5. I förlängningens första minut gör Tingsryd segermålet.
Sammtidigt vann Karlskrona mot Ljungby. Detta innebär att Karlskrona har kommandot, med 18 poäng inför sista omgången. Efter dem ligger Tingsryd på 16 poäng.
I sista omgången möter karlskrona Huddinge. Tingsryd möter Troja.

Nu avvaktar vi och ser hur det går i sista matchen i elitseriekvalet, och det allsvenska kvalet, innan vi har de sista allsvenska lagen, MoDo, Södertälje och Tingsryd eller Karlskrona