...något nytt?!

Jag har märkt att jag har som ful ovana att i varje rubrik avsluta med 3 punkter (...). Vet inte varför det blir så, men är förvisso en förpresentation till den text som kommer under. Utropstecken vid något Wow använder jag annars...
Just med tanke på att jag satt idag och funderade på mitt ständiga rubriksförföljande med punkterna i slutet på rubriken, tänkte jag att inte göra så nu. Så jag började med dem istället... :)

Dagen har inte bjudit på något nytt, och jag har ej heller haft fullt med tid att gräva efter nyheter, då man även har jobb och familj att ta hänsyn till.

Frågan är om något händer innan/under påsk?
vad skulle det isåfall kunna vara. En av mina känslor är att Alexander Johansson kanske ger besked, antingen som assisterande tränare i IKO, eller om han skall fortsätta hockeykarriären i Västervik. Något av det ena eller det andra lär han välja. Frågan är bara när.
Jag gissar dock på att OM han väljer assisterande tränare i IKO - eller annan uppgift i föreningen, lär det komma efter påsk, då han tydligen ej trissat upp förhandlingarna med IKO ännu... iallafall inte enligt DENNA artikel, där han säger att han ej ännu pratat så mycket med VIK.

Frågan är, har IKO erbjudit andra uppgifter också, än som assisterande tränare, då han säger att det antingen blir spel i Västervik, assisterande tränare i IKO, eller andra uppgifter - men inte i någon annan klubb...

Övrigt då?
Stefan P
tror jag inte ger besked, eller att de färdigförhandlar under påskhelgen. jag GISSAR att de tar upp de förhandlingarna efter påsk...

Övriga värvningar eller kontraktsförslag?
Ofta brukar det komma in någon nyhet, precis innan storhelg angående nyförvärv eller kontraktsförlängningar, då ofta både spelare och klubb då kan andas ut lite under ledigheten... Men inga jättestora signaler tyder på detta just nu.
Dessutom så brukar inte IKO jämt följa den trenden...

Vad tro ni? Disskutera gärna i kommentarerna!

Har ni ett hett tips eller sett någon spelare i staden mm - var inte rädda för att maial mig uppgifterna!
som vanligt på:[email protected]

/Räkan


Kommentarer
Postat av: KP

Någon som vet när spelschemat skickas ut preliminärt? Vore kul o se om vi får lika tuff öppning som förra året.. Vet bara att första matchen är 21 september.

Elitseriens första omgångar är ju klara så hockeyallsvenskans bör också va klart snart , eller??

2011-04-20 @ 23:32:07
Postat av: Räkan

...eller om åtminstonde någon träningsmatch spikas snart?! Övriga klubbar tycks ju redan ha 4-6 träningsmatcher spikade...

2011-04-20 @ 23:35:24
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: VS

Vet någon något om Kristoffer Jonsson? Blir han kvar i IK?

2011-04-21 @ 14:37:37
Postat av: Bertuzzi

Hur är det med juniorerna egentligen, hur många sticker? Har hört endel rykten bara kring detta, vad gör IK för att behålla dessa om de ens vill behålla dom vilket jag förutsätter!

2011-04-22 @ 01:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: