Erik Gustafsson lämnar IKO för FBK

Surfade runt på nätet för att läsa om Lidhammars påskrift för IKO, när jag ser att Oskarshamnstidningen även hittat att Erik Gustafsson från IKO:s J20 kritat på för Färjestads J20.
Erik spelade dessutom 4 matcher med a-laget den gågna säsongen.

Nyheten finns även att läsa på hockeymagasinet...

Synd att du inte ville stanna i Oskarshamn, men önskar dig lycka till i SuperElit Erik!

/Räkan


Kommentarer
Postat av: Micke

När klubben inte pratar med våra juniorer går det som det gör...

2011-04-26 @ 00:02:16
Postat av: Peter

Först tar Färjestad vår plats i J20 Superelit. Sedan tar de våra spelare också. Har inte mycket till övers för FBK i dagsläget.

2011-04-26 @ 09:03:22
Postat av: Jocke

Det är beklämmande och se hur IK-O behandlar sina egna produkter. Hur många juniorer kommer att lämna Oskarshamn innan Styrelse och allehanda "sportchefer" inser att Elitklubbarna INTE har fel angående utvecklingsbara spelare. Jag tror för övrigt att det inte bara är Erik och Daniel som lämnar, utan det finns ytterligare spelare som storklubbarna är och rycker i. Jag och många fler med mig tycker att det är dags för STYRELSEN att vakna och sätta ner fötterna på jorden och bestämma riktlinjerna för dom "sportchefer" som kommer hit för att göra sig ett namn och sedan lämna skutan, innan ni står med kalsongerna vid knävecken och undrar varför sponsorerna "sviker". VÅGA SATSA PÅ VÅRA EGNA PRODUKTER.....

2011-04-26 @ 10:20:11
Postat av: Micke

Tyvärr Jocke verkar det vara många Juniorer som kommer lämna!! Även om man inte är aktuell för a-lag så måste klubben visa intresse att man vill ha dem kvar i vår organisation som spelare. Som det är nu skulle jag tro att vi kommer tappa 8-10 spelare om inget görs.

2011-04-26 @ 15:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: