blogg paus slut!

Det har hänt mycket i föreningen den senaste veckan. Det ska då tilläggas att vi inte ens spelat någon match.

Först och främst har vi en ny kille i laget. Joonas Rönnberg, en finne från finskaligan som nästan aldrig gjort mål. Men det är heller inte därför som han är här. Han är här för att stärka upp defensiven och är förmodligen en riktig grovjobbare. Så några extra poäng av den killen kan vi inte och ska vi inte räkna med.

Andreas Valdix var påväg in i klubben. Hade vart riktigt skoj om han kommit in och rört runt lite bland alla forwards. Valdix ihop med Ryno hade ju inte varit jätte tråkigt om man säger så. Tyvärr sprack det på den ekonomiska biten. Senast vad jag hörde så är han påväg till Timrå.

Pelle G vill fortfarande inte stänga några dörrar. Just nu står den sociala biten ivägen för Oskarshamnssonen. Hur coolt vore det inte att ha pelle in i laget. Skulle locka en jävla massa folk till matcherna. Sen är jag övertygad om att han skulle göra riktigt bra ifrån sig här. Han blev ju nästan bara bättre och bättre i Hv.

Nu verkar det dock som att Salo får lita på killarna han har i sitt lag. Vi är redan för många och några kommer att få gå eller alternativt spela med Västervik.

Personligen tror jag inte att Salo har värvat färdigt..


//Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: