vi gör inte alls en dålig match..

Läste precis på nyheterna.net om matchen mot Örebro. Artikeln gjorde mej förbannad.

Sågar laget till fotknölarna herregud.

Jag tycker att det var en grymt rolig match att bevittna i onsdags. Oskarshamn visar upp grymt spel i första perioden och en ledning med "bara" ett mål speglar inte perioden. Vi visar verkligen att vi är ett topplag men Örebro lyckas tyvärr sätta sina chanser.

Andra perioden är rena rama uppvisningen av Örebro. De kommer ut som ett nytt lag och kör fullständigt över oss. Men det är på deras PP som de gör mål. Tycker inte att 5-3 speglar matchen såhär långt.

I tredje perioden går vi ut som ett nytt lag igen. Vi ger oss verkligen chansen att vinna matchen. Alexanders reduceringsmål ger oss verkligen hopp om poäng. Men Örebro håller undan och lyckas vinna matchen när man sedan gör mål i öppen kasse.

IK Oskarshamn gör en bra match, inget snack om saken. Nyheterna skriver att det är målvaktsspelet och PP:spelet som avgör. Jag vill inte hålla med helt och hållet.

Målvaktspelet var varken bra från vår sida eller Örebros sida. Tycker att Zajkowski gör en ganska så dålig match samtidigt som Jimmy släpper pucken lite för enkelt.
Powerplayet var dock suveränt från Örebros sida..

Men den som avgör matchen är Conny Strömberg, på egen hand. Vilken grym ishockeyspelare. Han var den klart bästa spelaren i matchen.

Man ska även komma ihåg att Örebro är ett riktigt bra lag iår. Tycker att de är det bästa laget vi mött såhär långt. De visar i andra perioden vilket jäkla självförtroende de har.

Jag kan helt enkelt bara lyfta på hatten för Örebro, vi blev slagna av ett bättre lag. Vi gjorde en grym match och ett poäng hade inte varit orättvist. Men tyvärr var Örebro lite bättre än oss den här gången.