vi lånar och lånar..

För vår del är det ju helt otroligt att man kan få låna hur många spelare som hellst. Men egentligen är det ju helt absurt..

Hade jag vart motståndare hade jag inte gillat det här, vi är nog det laget i Allsvenskan som lånar mest spelare, hur många backar har vi inte haft som kommit och gått?..

Nu har vi en backkris och det är skit bra att man kan låna spelare på det här sättet men nu börjar jag tycka att det blir väldigt tjatigt, vi lånar en junior från Djurgårn i en enda match här nu, kan vi inte "låna" Per Svensson, han bor ju i Stockholm?

Nya ansikten varje dag i vårt kära IK, inte undra på att vi ligger där vi ligger.. men att låna utfyllnadsspelare tror jag inte mycket på. Visst den här killen är nog på pappret rätt mycket bättre än en egen Junis. Men ja tycker ändå våra egna kan få vara med på ett hörn, va ombytta göra något byte. Men det har vi inte sett i en enda match iår.

Alla juniorer som jag har pratat med, såväl yngre som äldre är riktigt sura på A-laget, de får allt och junisarna inte ett skit. Så känner dem, även om det kanske inte riktigt är så. Detta är något som vi måste ändra på.

//Robin

Kommentarer
Postat av: Fkalb

Vad jag hört från säkra källor så krävde PER att IK INTE skulle kunna kalla tillbaka honom under säsongen. Han vill inte ha mer med föreningen att göra, och jag tror att SAlo brände alla broar gällande Per Svenssons fortsatta spel i IK-tröjan (tyvärr). Han kommer vara kvar i Sthlmtrakten även i fortsättningen.



Detta är bara vad jag hört, men av säkra källor...

2010-01-19 @ 14:31:41
Postat av: löjjan

De stämmer det du säger Fkalb.

Mina källor är ännu säkrare.

2010-01-19 @ 16:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: