skiter i resultatet men...

Matchen igår var ett riktigt sömnpiller. Första perioden var bland det sämsta jag sett. Så jävla dåligt. Inte bara IK utan även Borås. Dock var väl Borås minst dåliga. Det var slarvpass och IK fick inte ens ut pucken från egen zon. Jag skämdes faktiskt, visst att vi ligger sist men man behöver väl inte uppträda som ett jävla div3 gäng. Med det spelet i första perioden kommer vi aldrig kunna klara av ett kvalspel.
1-0 i slutet av perioden och med kanske 10sek kvar får IK ett bra 2mot1 läge men missar mål.

Andra perioden var faktiskt något bättre. Bättre fart på båda lagen men kanke lite bättre fart på Borås tyvärr. 2-0 sitter bakom Rautio som inte gör sin bästa match för säsongen.. Men strax efter får Cox ett friläge och avslutar riktigt fint rakt i ribban. Och istället för 2-1 så blev det senare 3-0.

Tredje perioden så sa det bara 4-0 och man trodde att det skulle rinna iväg ännu mer. Målet får Rautio ta på sig (även 1-0) då han får en lös puck på sig som han sedan ännu lösare släpper framför sig. Backarna fattar ju inte ett skit och Rasum Ericsson kan vispa in pucken. skrattretande.

Sen tar vi tag i matchen. Får utdelning och ger oss chansen att komma tillbaka. Christoffer Löfberg!?! sätter en puck bakom Pontus Hansson i PP som ikväll var riktigt bra stundtals! Sedan glider Lukas Ericsson in i slottet och avslutar distinkt rakt upp i närmsta kryss. Snyggt! 4-2 och Boråsarna börjar bli lagom nervösa så de tar en timeout. IK har då äntligen tagit tag i matchen och bjuder upp till kamp. 4-3 med 11sek kvar. Ett snyggt mål av Ragnar Karlsson.

Nu kommer vi det kanske dåligaste av allt.!

Vi har varit 3stycken killar som skrikit oss hesa under hela matchen. Även om det stod 4-0 så skrek vi. Det ekade på bra i förlundaborg som såg totalt folktomt ut men vi tre trogna Oskarshamnare står och hejjar på vårt lag som ligger helt jävla sist i serien.

Spelare och ledare har gått ut i tidningen och vädjat om att "klacken ska komma tillbaka" och bla bla bla! Och nu står vi alltså tre personer i hallen och skriker och hejjar.

Hur kul är det att stå och skrika för fulla muggar även när Oskarshamnarna skakar hand med Boråsspelarna. Att man inte som i hemmahallen tackar med klubban i handsken för stödet. Nej man vänder ryggen mot oss. Tittar inte ens upp utan åker in i omklädningsrummet som om vi inte var där. Visst 2-3 spelare visade lite uppskattning och tog klubban i handsken som en applåd. Jag vet inte vad jag förväntar mig men jag blev riktigt besviken faktiskt. Ser man en lagkamrat tacka "klacken" så gör man väl det själv också?!

Fan man kan inte bara åka runt på isen och förvänta sig att folk ska stå och skrika match efter match trotts att laget spelar dåligt och förlorar hela tiden + att man inte tackar för stödet. Helvete va dåligt!

//Robin

Kommentarer
Postat av: X5000

Ja, det var i så fall jävligt vekt av dem att inte tacka! Skämdes de för insatsen månne?

2010-02-24 @ 17:16:11
Postat av: Ståplats

Alla IKO-spelare och ledare går med i IK-kronan idag! Stort!! Kom igen nu alla andra!!

2010-02-24 @ 18:19:24
Postat av: Andreas

Men kan man kalla 3 personer för klack egentligen? Just nu, så verkar inte Ik ha ngn klack. tyvär

2010-02-25 @ 04:26:52
Postat av: Andreas

Men man ska inte klaga på dom som försöker,

2010-02-25 @ 08:24:01
Postat av: Robin

Därför jag skrev "klack".. Men är man tre personer som står och skriker hallsen av sig och man ser att spelarna kollar upp och konstaterar att det är Oskarshamnare på plats så tycker jag att man kan tacka för at de är där.. men men starkt att hela laget gått in i IK-kronan!

2010-02-25 @ 16:52:37
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: Andreas

Helt klart

2010-02-25 @ 22:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: