....

Sitter o tittar på växjö-mora på tv8 just nu. Snacka om skillnad på tempo där märks det att det är två lag som krigar i toppen. Kul match att se.
Vårat IKO ligger under med 4-1 efter två perioder borta mot Almtuna. Vi ledde med 1-0 efter första...förbannat svagt o klappa igenom så.
Ska inte lasta Brage på något vis men hoppas verkligen han byter målis till sista.
Fattar inte varför han sulle byta över huvud taget Rautio har varit bra låt han stå!!!

Har läst igenom en del kommentarer här nedan och jag vill klargöra att jag inte är någon trumhatare däremot gillar jag sång o handklapp mer. Det är de som är stämning. Trumman kan om de nu är så jävla nödvändigt fungera som ett komplement till sången, en takthållare i vissa lägen men den ska ALDRIG ta över. En riktig klack är sång och handklapp. Trummor tillhör musiken och är man så jävla kåt på trummor då kan man åka o kolla på en konsert o klappa i takt där.
Om alla som stod i klacken i stället tog i och sjöng när vi drar igång skulle det låta bättre sen kanske vi inte ska jämföra oss med Celtic typ... Men det är alldeles för många som bara stär där i klacken och aldrig sjunger eller skriker bara på sin höjd klappar lite då o då jag förstår inte..man ställer sig väl i en klack för att man vill bidra till stämning.???
Jaja ska inte tjata mer om det alla är vi olika och kommer tycka olika men ja säger att ska vi kunna ha en klack som ska funka och kunna skapa bra stämning då måste vi sammarbeta mer och lyssna på varandra....
Och det måste trummas mindre då kommer det också bli bättre stämning så småningom...


// Löjjan

Kommentarer
Postat av: Andreas

Håller med där. Men sen så skulle man ju kunna typ hoppa och snurra halsdukarna, det är assnyggt, men tyvär är de bara vi "13åringarna" som gör de ;>

2010-02-14 @ 18:12:07
Postat av: Ruskprick

Fortsätt så Andreas. Själv har jag så svårt att hoppa i takt när jag sjunger tyvärr. Det funkar bara inte. Tyvärr är det så att trummorna måste bort helt ty trumtalibanerna har en envis förmåga att alltid ta över. Jag står inte i klacken på onsdag.

2010-02-15 @ 01:46:41
Postat av: Magne

Jag begriper mig inte på folk som alltid stått i klacken efter 15 år och aldrig någonsin bidragit med någonting? Varför stå i klacken?

2010-02-15 @ 03:16:02
Postat av: Andreas

Ni skulle ju snacka om det där innan matchen på onsdag, Då kanske ni kan komma överens att testa utan trummor eller bara trumma till vissa ramsor ?

2010-02-15 @ 15:19:14
Postat av: Hulken

Har pratat om det masvis av gånger det blir ingen ändring endå.

2010-02-15 @ 15:35:26
Postat av: 2010

Pinsamt lite folk som har gått med i IK-kronan. Tydligen vill man inte ha allsvensk hockey i Oskarshamn.

2010-02-15 @ 16:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: