ny klack, två matcher samt pinsamt på läktarn

Skandal och pinsamt säger jag bara mot Kungälv i fredags, behöver kanske inte gå så djupt på det utan alla som var där la märke till det vi sett så många gånger förr.. några få enstaka personer gör bort sig på läktarn i mitt tycke. fylla + hockey är inte = sant

En ny klack på G!!! måste erkänna att jag höll på att skratta ihjäl mig när jag läste om det i tidningen, fy så töntigt! och nej nej nej inga jävla trummor. Det positiva är väl att det kanske kan bli något bra? Jag kommer verkligen göra mitt bästa för att stötta den här nysattningen, vem vet.. i slutet på säsongen kanske det har vuxit till sig, mindre bonka bonka och lite mer gnäll iallafall. dock tänker jag inte stå och skrika sassa brassa mandelmassa eller vad det nu är man säger.

Det bästa vore ju faktiskt om den här "klacken" kan få en hel del anhängare och kanske få med sig hela publiken? vore mäktig!
"den sjätte spelaren" here we go..!

Två matcher och två nya vinster.. men nu vill jag snart torska!
Det värsta som kan hända är att vi vinner samtliga matcher som är kvar... åker sedan upp till Sundsvall och åker på däng.. vad händer då?! Nej vi måste veta hur det känns att förlora, ta ner oss på jorden lite.


Nu när det snart är seriepremiär tänkte jag göra en wannabe tv4..  veckans kanon och kalkon, varje söndag är det tänkt men idag tisdag får bli första gången.

Kanon:
3:
Publiken 80spänn är saftigt värre för en träningsmatch mot ett div 1 gäng men ca 4-500pers är bra!

2: Micke larsson, visar känslor även på en sunkig träningsmatch! BRA! hela laget tände till och pucklade på lite extra!

1: Målvakterna - Härligt och äntligen! varsin nolla är riktigt bra! återstår att se vem som tar för sig mest!

Kalkon:
Pinsamma gubbar på läktarn, ska ni stå och hejja på IKO så gör det med råg i ryggen, stå för att ni är där för IKO:s skull och inte för att ni är fulla, könsord och dylikt hör inte hemma om man knappt kan uttala orden!!

//Robin

Kommentarer
Postat av: löjjan

Dom som va där va ju en del av fd Moore Support.

Kan inte förstå hur man kan kalla sig supporter när 1 tredjedel av matchen går till att sitta på ninos...

2009-09-02 @ 08:36:54
Postat av: Ruskprick

Du är ganska luddig vad gäller den nya klacken, först skrattar du ihjäl dig åt dom och fördömmer deras bonk-ambitioner sedan tror du att det kommer bli något bra ut av det hela? Det där begriper jag inte ett dugg av. Var står du i frågan?

2009-09-02 @ 12:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: