Vår tur ikväll

Äntligen har man blivit kvitt självaste svininfluensan.. efter prover o skit så fick jag reda på att jag hade svininfluensan, isolerad en vecka och nu är jag både frisk och smittfri. .

Vilken härlig avslutning på matchen idag,, första perioden var inte helt rättvis, AIK styrde rätt bra och vi får ett turligt mål genom att ZION kommer fri efter utvisning..

Andra perioden anser jag är riktigt jämn, passningarna börjar sitta allt mer och mer och spelarna började ta för sig, 2-1 tycker jag var helt rättvist.. men visst, hade inte Rautio gjort "räddningen" så hade nog slutresultatet vart annorlunda.. vilken sjuk räddning förresten, kul att han fick rejält med uppskattning också! Där vände matchen!

Tredje perioden kör vi fullständigt över AIK, både målmässigt och spelmässigt.. vi hade mer vilja kvar, vi hade mer fysik kvar.. Riktigt kul att se vilket självförtroende vi spelade med när vi fått det där oerhört viktiga 3-1 målet!.. som förövrigt är det där skitmålet som hela Oskarshamn pratat om att vi snart måste få!

Den här segern har man väntat på riktigt länge.. en riktig seger! Man slapp vara orolig eller nervös sista 10min.. så jävla skönt rent ut sagt!

vila nu så tar vi Löven på tisdag!!

btw.. härlig stämning i hallen, folket som stod i "fel-hörn" och hejjade hördes riktigt bra! fick rysningar!

//Robin

Kommentarer
Postat av: Mattias

Underbar match Go IK Go IK :P

2009-11-04 @ 22:40:15
URL: http://seku.blogg.se/
Postat av: Ruskprick

Folk stod i fel hörn!? Vadå det är ju nya klacken som kommer att växa och vara en stolthet för Oskarshamn till skillnad från MS och ultrapiniga sjätte spelaren. Med andra ord en riktig klack.

2009-11-04 @ 23:06:47
Postat av: Löjan

Håller helt med ruskprick där snackar vi om en klack med stolthet och mentalitet.

Vi snackar om klack utan trummor o trumpeter.

Vi kommer växa.

Oskarshamn ska få en riktig jävla klack nu.

2009-11-05 @ 08:52:26
Postat av: Robin

Anledningen till att jag skrev "fel hörn" var för att man skulle fatta vilken klack jag menade.. Ingen blir gladare än jag om denna nya klack växer till sig ordentligt..

2009-11-05 @ 14:44:58
URL: http://ikoskarshamn.blogg.se/
Postat av: löjjan

Jag förstod att du menade de=)...du är välkommen att bidra=) just nu är vi ca 15 pers.

2009-11-05 @ 17:36:31
Postat av: Ruskprick

Vi har dock vissa regler: Alla konstgjorda oljud typ trommer och andra patetiska instrument eller megafoner är tillåtna hos oss. Endast strupen och nävarna (klapp). Inga överdrivet onyktra individer. Ställer man sig hos oss ska man också bidra inte som det var i MS att två tredjedelar står och kniper. (Vilket låter helt otroligt men sant). Sedan har vi inte för avsikt att gulla med domare eller motståndarlag utan det är IK till 100% som gäller. Ganska självklara regler tycker jag. Välkommen!

2009-11-06 @ 00:42:08
Postat av: Ruskprick

Oupps! "Alla konstgjorda oljud typ trommer och andra patetiska instrument eller megafoner är tillåtna hos oss". Hehe, det fattas ett INTE i denna mening. Vi tolererar alltså INTE detta oväsen som nämns.

2009-11-06 @ 01:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: