Seger för Löven! Surt

Jepp det blev en seger för björklöven idag mot AIK.. lite överraskande i mina ögon eftersom att AIK slog löökarna förra veckan. En seger som inte är bra för IK om man nu ska försöka in i det sista att nå playoff..

Det är säkert många som har gett upp playoff platsen, delvis även jag samtidigt som det "bara" är 10 poäng upp.. det blir svårt, jävligt svårt för att vara snäll men om IK Oskarshamn vill så kan det gå, alla som sett dem denna säsong vet precis vad jag pratar om, Malmö matchen hemma var riktigt najs Växjö hemma också.. eller när vi spöade Mariestad hemma det var också riktigt skönt och en stabil seger.. det är så vi ska spela mot bottenlagen.. tyvärr ingår vi i den kategorin "bottenlaget Oskarshamn" om man nu ska tro på vad aftonbladet skriver

IKO kommer inte vara något bottenlag när serien är slut men heller inget topplag.. kanske ett mittenlag! en sjundeplats duger för mej, mer än så behöver vi inte.

Rädda IK Oskarshamn åk till hallen på Onsdag och ta med dej dina bästa vänner.. det är gullegull vi möter vilket bör dra lite publik!

kommentera gärna.. har ni något nytt att säga.. säg till

[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: