Ledigt!

Idag har spelarna i IK Osakrshamn ledigt, på något sätt tycker jag att detta korta match uppehållet inte kommer så vidare lägligt, IK verkar vara inne i en positiv trend nu, vinst mot Malmö, sent avgörande mot Leksand och nu sist, seger mot Troja efter en rejäl upphämtning.

Idag är det för övrigt spel i Elitserien, Hv71 möter färjestad och klacken har förberätt ett rejält tifo.. kostnad 20.000 papp!! det som gör mej lycklig över att ha en supporterklubb som Moore-Support är att de hade skänkt vartenda krona av de 20.000 de tänkt göra tifo med till IK Oskarshamn. Det är en riktigt supporterklubb det!

På sista tiden har det varit rejält svängt för Moore-Support, "betydande" medlemar har stuckigt för att sedan vara kvar.. mötet med IKO:s Lundin och Larsson gav inte den effekten de hoppats på, då endast ett fåtal av de som var närvarande stod upp för sina åsikter ordentligt.

Hoppas iallafall att det löser sig för just nu behövs klacken och inte bara den utan all övrig publik i hallen behövs nu.. Bergström skrev i sin blogg att han "rös i hela kroppen" när hela hallen applåderade in sina hjältar på isen inför tredje perioden! kanske var det dessa applåder som gjorde att det blev 5-3 istället för 4-4. kanske? eller kanske inte.. man vet inte, men publiken engarerar lika mycket som IK Oskarshamn gör. glöm inte det!

//Robin

Kommentarer
Postat av: Anonym

du verkar vara en klok man!

2009-01-11 @ 12:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: