Nedsläpp imorgon..

Imorgon kväll släpps pucken för första gången för säsongen i Arena oskarshamn när det gäller träningsmatch.

Motståndet står Växjö lakers för och jag tror på en tuff duell.. Vi kommer få se ett lakers som haft problem med div1 lagen Karlskrona och Tingsryd, båda lagen har de legat under mot och båda matcherna har de bara lyckats vinna först efter straffar..

IK Oskarshamn kommer som segrare ur hockeyfestivalen och redan nu spelat rätt bra hockey, kan bli riktigt intressant det här eftersom att IK är bottentippat samtidigt som Växjö kandiderar om de tre översta platserna, iallafall enligt de själva.

Ser fram emot hockey nu igen, kanske ta en öl innan på Abbes eller något? jag är på.. men inte mer än en öl =)

Annars blir det nog att jag mer än gärna knäcker en Karjala ikväll för att fira att man inte längre är barnvakt.. hallelujha!!

Undrar om det är 4dommar system imorgon..

//Robin

Kommentarer
Postat av: Ruskiga Pricken

Nä det var i går (rubriken) och det forna Moore Support satt på Ninos halva matchen. Faan så patetiska dom är. Förra året trodde dom att dom hade ínflytande att kritisera å nu sitter dom på Ninos under pågående match!?? Drägg!



Annars var det så där på isen. Jag gillar han från Luleås juniorlag som slog in den mäktiga pucken vid sista målet. Han är inte gammel men än dock ett powerämne. Bra plockat där Dag.

2009-08-14 @ 03:04:36
Postat av: Löjan

håller med föregående talare riktigt patetiskt att de fd moore support folket prioriterar att dricka öl istället för att vara på matchen...inte lustigt att de las ner...

2009-08-14 @ 09:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: