Silly Season, dött? Final på fredag

Nej det händer inte mycket just nu.. lite rykten hit och dit. samtidigt som jag blir allt mer och mer säker på att Berget drar till Växjö, om de vill ha honom?

Läste i Nyheterna idag att Challe + son fortfarande inte fått något erbjudande någon annanstans och att sonen flyttat hem till pappa. De blir nog ett bra radarpar de där killarna, nere i Rumänien och pappa fixar så att sin käre son får spela i samma lag som han coachar =)

Kanske e lite taskig nu, men har brist på att skriva om något annat, vad händer?! Kommer Ljungqvist? Stannar Valdix, Gynge och Ville Vesa?.. kommer Emil Ekblad tillbaka?

Det är mycket spekulationer nu som inte kommer vara slut förrens iallafalla kvalserien spelat färdigt..

Nu på morgonen har jag fixat två biljetter (på något mirakulöst sätt) till Final nummer 3 uppe i Jkpg, ska bli jäkligt roligt!!!

//Robin

Kommentarer
Postat av: Ruskprick

Inget illa menat men grejen med en blogg är att den uppdateras. En bra blogg uppdateras helst varje dag.



Hade gärna sett att vi IK-fans hade en blogg med en slipad/flitig skribent där vi kunde samlas. Själv har jag inte fliten.



Hur var det förresten uppe i Jerusalem härom veckan? Det kunde du skriva om ty allt måste ju inte handla om just IK.

2009-04-07 @ 18:43:42
Postat av: Sylen

Håller med pricken!

Nästa inlägg blir väl att du skriver att du tror sådär på den nya målvakten och att axel brage kommer att vara den andra målvakten och sen att du hoppas på att valdix och gynge stannar. Det är ju verkligen super fakta;)

2009-04-11 @ 17:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: