Skön bortaseger för IKO!

Örebro hade 7 raka segrar. Det krävdes att IK Oskarshamn besöker dem i sin hemmahall, för att sviten skulle brytas!
IK Oskarshamn vinner med 2-4 borta mot Örebro!

Men första perioden skulle starta tungt. Utvisningar mot IKO, och endast 3 skott mot mål... Men ett skott sköt Dave Lindarv. När det var 1 min och 58 sekunder kvar av perioden. Det räckte.
IK Oskarshamn vann första perioden med 0-1, trots 12-3 i skott!
Dave Lindarvs första mål i IK Oskarshamn! Men inte var han nöjd...

I andra perioden skulle Örebro kvittera, men sedan var han framme igen. Dave Lindarv, och sätter sitt andra mål i IK Oskarshamn och för matchen!
Sedan small Matushkin till, och sätter 1-3.
Och innan perioden är slut, ger Örebro IK Oskarshamn ett självmål! Men stekheta McGrath tilldelas målet!

I sista perioden kunde IKO hålla undan, Örebro fick in 2-4, men kom aldrig närmre än så.

Linus Fernström stod enligt rapporteringarna för ännu en mycket stabil insats, och ska ha spelat mycket bra!
Också som jag nämnt innan, imponerad av IK Oskarshamns effektivitet den här säsongen. 3 skott i första perioden - 1 mål. 21 skott totalt i matchen - 4 mål. Örebro behövde 33 skott för 2 mål...
Framåt är IK oskarshamn effektiva, och det jag var lite orolig för inför den här säsongen, defensiven, den är också otroligt effektiv!
Så stolt man är över det här gänget!

Så otroligt härlig seger av IK Oskarshamn!
Nu är IK Oskarshamn 3:a i tabellen!

Inte sedan 2003-10-24 har IK oskarshamn vunnit i Örebro! 1-3 blev det då! Även den sviten bruten ikväll!!