Summering: IKO vs MIF

Skall försöka summera gårdagen...
Börjar med Shane Warschaw... Han är inkallad som proffsdomare, men uppträder högst amatörmässigt. Hur han kan döma allsvensk nivå är för mig en gåta.
mrmadhawk skriver tex följande på sin blogg: "...Shane Warshaw som skulle döma matchen, men denna gången var det absolut ingen nackdel för Malmö. Det räddade Malmö."

För det är just det. Shane är en urusel domare, men i regel är han urusel åt båda hållen. Igår var han urusel åt ett håll.

Själva matchen då?
De 2 första perioderna spelade IK Oskarshamn bra. Stundtals riktigt bra! Malmö hängde inte med, och Oskarshamn var klart bättre laget. Men så måste man också förvalta chanserna man letar fram...

I sista perioden hamnar IK Oskarshamn i deffensiven. För långt bak i deffensiven. man slutade forchecka, och tillät Malmö ganska enkelt få komma in i Oskarshamnszonen, där Malmö kunde bygga upp sitt spel.

Kvitteringen hängde i luften, och den kom... Signerat Shane Warshaw. Detta var ett mål han fick, efter en minst sagt tveksam utvisning.

Men 1 poäng är också poäng.
IK Oskarshamn har 1 match färre spelad, men ligger nu över strecket (Samma poäng som Södertälje, men med bättre målskillnad).

På måndag spelar IK Oskarshamn borta mot Leksand.

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Icke Nicke Doctor

Hur mycket fick proffsdomarn av Hugo?.

2012-02-18 @ 16:44:32
Postat av: Domarjävel

Warshaw måste ha varit mutad av Malmö, det finns fan ingen annan förklaring för det var fan genomskinligt att det måste ha varit så!

2012-02-18 @ 16:48:53
Postat av: Ruskprick

J20 vann idag med 5-2 mot Mölndal och befäster andraplatsen.

2012-02-18 @ 18:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: