J20: Förlust för IKO mot Skövde...

För några veckor sedan skulle IK Oskarshamns J20 mött Skövde borta. Matchen blev inställd, då Mats hastigt lämnade oss.
Nytt datum blev den 14/2 - vilket jag visste, men ej glömt skriva in i kalendern...
Därför kommer här en senare och mycket kort sammanfattning från matchen:

IK Oskarshamn åkte till Skövde och fick se sig besegrade och nollade. Skövde vann med 3-0.
Första perioden blev 0-0.
I andra perioden blev det endast ett mål, då Skövde kunde göra 1-0 efter 6:15 spelade.
I sista perioden kunde Skövde göra 2-0, och IK oskarshamn chansade med att plocka ut Robin Andersson från målet, för att få en extraspelare. Men med 1 minut och 43 sekunder kvar av maychen var det Skövde som satt slutresultatet i tom bur.

Nu har alla lag i serien spelat 24 omgångar. IK Oskarshamn ligger kvar på sin andraplats.
Nästa match är lördagen den 18/2 kl 15:30. Då är det Mölndal som besöker Arena Oskarshamn.