J20: Periodrapport 2, Vita Hästen vs IKO

Andra perioden är nu avverkad. IK oskarshamn hade med sig en 0-1 ledning inför denna.
Men 10:14 in i period 2 kan Vita Hästen kvittera. Detta blir också periodens enda mål.

Lagledaren Micke rapporterade följande från andra perioden:
Det ÄR en jämn match, både till resultatet och matchbilden. Men Oskarshamn kan bättre, lite gnista fattas. men trots det att det där lilla extra fattas idag gör man inte en dålig match! Det är bara det att man kan lite mer...
Inför sista perioden krävs stort tålamod. Det laget med mest tålamod vinner.

Målet då?
Oskarshamn var under press, men istället för att slå ut pucken väljer man att spela ut pucken, och Hästen kan Kvittera. Man spelar inte alltid enkelt, utan man vill.. spela.

Oskarshamn hade ett riktigt bra läge i slutet, där pucken nästintill går in. oskarshamn bryter sig in, går på, och drar iväg en dragning, som letar sig förbi under målvaktens stötarm, men styrs utanför målet...