IK Oskarshamn förlorade mot SSK...

IK Oskarshamn spelade borta mot Södertälje ikväll, men fick åka hem poänglösa.
Södertälje vann med 3-2.. eller? SSK gjorde mål i slutet i tom bur, men detta är ej registrerat på swehockey. Domaren pekade mål, men målet kom aldrig upp på resultattavlan eller målvakte ringde aldrig på målet... Vad jag förstått det hela som blev det mål efter slutsignalen, och domaren behövde ej ringa.
Tycks inte spela så stor roll, men allsvenskan är så tight att målskillnaden framöver kan bli otroligt viktig!!

Men nog om det. jag såg ej matchen, hade ej heller någon att ringa för matchrapporter ikväll. Den hjälpen jag fick var via assisterande tränarens son, Emil larsson, som spelat med Oskarshamns juniorer, men numera representerar SSK:s juniorverksamhet.
Enligt honom var domaren snäll mot Oskarshamn i första perioden, som IKO förlorade med 2-1.

Oskarshamn tog ledningen i matchen, då Matushkin kunde göra 0-1 efter 9:25.
Södertälje skulle dock väna och hinna göra 2-1 innan perioden var över. 2-1 målskytten var dessutom Thom Flodkvist, som var utlånad från SSK förra säsongen, till just IK oskarshamn...

Andra perioden kvitterar IKO, och det är ytterligare en ung back som gör mål, Linus Hultström.
Men glädjen blev kortvarig, då SSK kan göra 3-2 några minuter senare. Och enigt Emil Larsson var det nog allt en målvaktstavla...

Tredje perioden blir mållös. IKO tar ut målvakten, och pressar tydligen på bra i slutet, men pucken vill inte in.

Oskarshamn förlorade.

Detta var tyvärr allt jag kunde säga om matchen, då jag ännu inte sett några matchbilder från den. Men flest mål vinner. Ikväll gjorde vi inte flest mål. Så enkelt är det.

Kul dock att Matushkin som fått sparsamt med speltid och varit utlånad, först gör en bra match mot Malmö, och idag gör mål!