Inför: IK Oskarshamn - Djurgården

Äntligen får man skriva lite inför-material på bloggen igen :)
Detta handlar givetvis om säsongens första match, matchen mot Djurgården.

2001 vann Djurgården SM-guld. En sommar senare kom de till oskarshamn för att spela träningshockey. IK Oskarshamn förlorade den matchen med 8-0...

Nu har det gått 10 år. IK Oskarshamn har byggt upp elitrutin i föreningen. Man har ett lag som är starkare än någonsin?! Backsidan är inte komplett ännu. Men man har "lånen" från Mörrum, som IK oskarshamn vill titta närmare på... tror nog också att Djurgården vill titta på dem, då de båda har elitserierutin och båda härrör från Stockholmsområdet... Carl Ackered har dessutom spelat med Djurgården. Tror DIF är lite intresserade för att se hur de utvecklats för framtiden...

Sia om matchen är omöjligt, då inget lag vill få skador. Båda har precis gått på is, IK Oskarshamn saknar backar, och tränarna har ej fått ihop klara formationer ännu.
Men jag törs gissa att någon utspelning med 0-8 inte kommer upprepas. Jag tror tom att IK har en chans att spöa Djurgården!
En realistisk gissning är att det ena laget vinner med max 2 mål... Jag gissar slutresultatet till 5-4!
Detta då IK Oskarshamn har ruggigt bra offensiv i år, fördel av hemmaplan, Djurgården kommer spela försiktigt, och slutligen, alla mindre föreningar älskar att spöa de stora, från de högsta ligorna!

vad tror ni om matchen?

/Räkan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart kan man följa matchen? Jobbar tyvärr :/

2011-08-04 @ 15:42:55
Postat av: Ikå

OT


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: