Salo tillbaka till IKO

PRESSMEDDELANDE

 

IK Oskarshamn har lagt den första pusselbiten till den framtida organisationen. Första steget är att Tommy Salo återvänder till föreningen i rollen som sportchef. Att knyta till sig Tommy Salo igen är ett steg i att skapa en organisation som kan axla ansvaret efter avgående klubbchefen Dag Larsson.
- Vi är muntligt överens med Tommy men vill gärna redan nu berätta att vi lyckats knyta honom till föreningen igen, vilket vi är glada för eftersom vi vet att han har mycket att bidra med genom sin långa erfarenhet och stora kunskap inom ishockey, säger IKO:s Anders Österberg. Tommy Salos ansvar blir att säkra representationslagets framgång men han har även ett sportsligt ansvar för klubben junior- och ungdomsled där han ska arbeta med att föreningens röda tråd upprätthålls. Till sin hjälp får han den sportgrupp som sedan tidigare finns i föreningen.IKO vill också passa på att rikta ett stort tack till Dag Larsson som vid månadsskiftet formellt lämnar sitt jobb som klubbchef. Han har lyft föreningen på många plan och lämnar oss med flaggan i topp.
Tommy Salo finns anträffbar på IKO:s kansli tisdag kl 14.00 för intervjuer och fotografering.


Vad tycker jag om detta??
Spontant känns det ganska bra faktiskt har inte så mycket mer att tillägga om det.



// Löjjan





Kommentarer
Postat av: Ståplats

Säger samma sak. Känns jäkligt bra rent spontant! Där kan man snacka om sportsligt kontaktnät, minst i klass med Daggens. Ett mycket känt namn som förhoppningsvis lockar spelare. Härligt att han vill komma tillbaka hit, det tyder på att han har en viss känsla för klubben.



Detta är en markering från IKO att man vill ha hög nivå på verksamheten och att utvecklingen inte ska stanna upp! Uppdrag nummer ett är nu att stanna i allsvenskan!! Någon gärdsgårdsserie med 58 lag ska det inte bli tal om! KÄMPA IKO!

2010-03-30 @ 13:53:57
Postat av: Andreas

Fan va schysst ! Status på Salo ju

2010-03-30 @ 15:59:37
Postat av: mange

Daggen med flaggan i topp jag vill le i mjugg efter den kommentaren. Hela sverige Skrattar

2010-03-30 @ 18:05:44
Postat av: J.J

IK-PACK

2010-03-30 @ 22:51:42
Postat av: Pannan

Han kan fara åt helvete

2010-03-31 @ 10:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: