IKO bjöd på målkalas!!!

Ojojojojoj, 14 mål i en å samma match. När var ni med om det senast?! Var ett tag sedan...
För matchen mot Björklöven blev ett riktigt målkalas!
Hela 9-5 på tavlan när matchen var över.

Så många mål, så det känns som att texten blir för lång om jag skriver om alla målen ;)
Men lite coolt att det endast var 12 sekunder mallan 1-0 och 2-0!
Och Poulsens 4-1 mål, med 5 sekunder kvar av första perioden, direkt på tekning!

Matchen gick till 5-2, sedan...
Med 5 minuter kvar av andra perioden blev det en låååååång paus.

Kylanläggningen larmade och hallen fick utrymmas. Som tur var läckte det inte, utan anläggningen var trasig. Men efter lång väntan kunde man fixa detta via bandyplanen, och publiken kunde släppas in, och matchen kunde återupptas.
7-2 på tavlan när andra perioden var över. Sedan startade 3:e perioden direkt därpå.
IKO kunde gå upp till en komfortabel 9-3 ledning, som sedan skulle bli 9-5...

Men det som känns sjukt att ta upp efter att laget gjort 9 mål, så onödiga puckar man släpper bakom sig!
Zacke var synligt irriterad på försvaret - helt rätt, då man förvisso tagit ut segern, men så passiva försvaret stundvis var, det är långt ifrån OK!
Oavsett om segern är i hamn, så får man aldrig sluta spela. Målvakten ska alltid få den hjälp han förtjänar.
Dessutom hade man ett drömläge att bättra på den usla målskillnaden man har...

Men, idiotiskt att älta det, särskilt då jag alltid säger; Jag skiter i hur många mål IKO släpper in, bara vi gör fler mål än motståndarna!

Lidhammar gjorde hemmadebut, efter att kämpat mot cancer. Vacker flagga gjord av Blue Front Support!
Inte nog med det, Lidhammar gör säsongens första poäng med sitt assist till 8-2.
Även Svensson assisterade det, och gjorde även han säsongens första poäng...

Nästa match är på fredag. Då gäller Djurgården på bortaplan.