Förlust mot DIF...

Ja, IK Oskarshamn gick från målfest till att bli nollade...

Första perioden såg riktigt bra ut, 5 mot 5 förde man spelet, och trots 6 min powerplay, mäktade Djurgården endast med 5 skott mot mål.
Defensivt gjorde man vad man skulle, och offensivt skapade IKO en hel del, men det där sista flytet infann sig inte, och första perioden kunde sluta 0-0.

I andra perioden såg det inledningsvis likvärdigt ut, förutom att IKO tappade lite i tempo.
Halvvägs in i perioden kunde DIF göra 1-0 i powerplay.
Och 2 minuter senare gjorde de även 2-0...

Första målet köper jag, det var inte mycket att göra åt, och man hade fortfarande kontroll i matchen. men 2-0, näe, det var svagt ingripande där. Bland annat stod Soares och petade, och DIF kunde då enkelt komma till avslut.

Efter det målet dog Oskarshamns spel. Viljan försvann.
Förra matchen gick det extremt enkelt att få in puckarna, när chanserna idag inte gav utdelning, ja då började man snabbt hänga med huvuden och sluta åka skridskor,

Sista perioden var plågsam. All fart var borta, om detta beror på att man var slutkörda eller uppgivna spelar ingen roll. Det blev ingen uppryckning, och man fick aldrig poängvittring.

I sista spelminuten kunde DIF göra 3-0 i tom kasse, vilket också blev slutresultatet.

Men som sagt var, första perioden var bra, perioden man själva satte tempot!! Vet inte varför man så gärna faller in i motståndarnas tempo. Det gäller att sluta anpassa sig till motståndarna, det är DE som ska anpassa sig efter oss!

För övrigt, något jag inte hunnit blogga om innan, det var ett kärt återseende i IKO idag.
Förra matchen fick Linus Morin en smäll mot huvudet, och in kom istället Linus Hultström!
Bra förstärkning där!!

På söndag väntar Asplöven på hemmaplan, och det är sista matchen innan juluppehållet.
Efter juluppehållet väntar Rögle på bortaplan, en match Blue Front Support anordnar resa till!

Sista anmälningsdagen för resan är 22/12 - så skynda in och anmäl er!
Blir bussen helt full bjuds alla resenärer på inträdet!