vi startar med CJS. Carl-Johan Svensson och IKO gick skilda vägar för några dagar sedan, idag presenterades han i Vita Hästen.
Lycka till C-J Svensson i din nya klubb!

* * * * *
IK Oskarshamn J20 spelade match, hemma mot Borås idag (tisdag).
IKOJ20 är i behov av segrar, efter den tunga starten. Förra matchen vann man, och idag tog man sin andra raka seger!
IK Oskarshamn J20 slog Borås med 4-2. Jag ska inte ta segern från LAGET, men det var nästan en enmanschow idag. Oscar Josefsson satt samtliga 4 mål för IK Oskarshamn!

Borås tog ledningen, och höll den hela första perioden. Sedan skulle Cements son visa vägen.
11:12 in i andra gjorde han 1-1.
Och endast 32 sekunder senare var han framme, och gav IKO ledningen!
Men han var inte mätt.
Bara 1 minut och 55 sekunder senare fullbordade han sitt HatTrick!

Det tog alltså bara 2 minuter och 27 sekunder att göra 3 mål, för en och samma spelare!

I tredje perioden skulle Borås göra 2-3, men vad gör det, då kungen för kvällen, Oscar Josefsson även sätter 4-2!

Värt att nämna är att det efter det sista målet blev tumult. Oscar bland annat fick matchstraff. Men fler än honom...
150 utvisningsminuter delades ut efter det sista målet, 16 sekunder från slutsignalen...

Men grattis till IKO J20, som tog sin andra raka seger, och ett särskilt grattis till oscar, för sitt äkta hattrick, och totalt 4 mål.

IKO J20 ligger kvar på sin 9:e plats, men endast 1 poäng från kvalstrecket nu!
Nästa match spelas borta mot Ljungby på Lördag. Matchstart 12:00.